Астролог Анжела Перл розповіла, коли насправді закінчиться війна між росією та Україною: “Сатурн повертається”

Знаменита астрологиня Анжела Перл зробила спеціальний прогноз на війну між Росією та Україною. Коли закінчаться бойові дії, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита астролог Анжела Перл наважилася відповісти на найактуальніше та болючіше питання для українців. Зірка популярноі астрології назвала час, коли для України настане час перемоги.

Астролог Анжела Перл розповіла, коли насправді закінчиться війна

Гороскоп на червень 2022 року від Анжели Перл для Терезів, Скорпіонів та Стрільців
Астролог Анжела Перл розповіла, коли насправді закінчиться війна

Так, Анжела вважає, що хід війни зміниться на початку червня через рух Сатурна. Перл не гарантує, що це буде раптова перемога або закінчення війни, але вважає, що це стане переломним моментом для України, який врешті-решт змінить полюси військових дій.

“Влітку Сатурн повертається у червні місяці і йтиме вдруге ще, за тим самим становищем. Але це будуть наші наступальні дії. Будуть втрати, буде складно, ще будуть серйозні бої, але вони вже виганятимуть ворога з території України. Сатурн розвертається і задкує назад 5 червня. Тобто, російська армія почне задкувати назад. Або вони зупиняться, почнуть окопуватися, захищатися – щось таке, що почне виштовхувати армію агресора. Це другий період Сатурна”

Остаточно війна за її думкою закінчується до Нового року, а вже в березні наступного року можливі мирні переговори, які дійсно дадуть якийсь результат.

Гороскоп на червень 2022 року від Анжели Перл для Раків, Левів та Дів
Астролог Анжела Перл розповіла, коли насправді закінчиться війна

Втім, Анжела не виключає, що у увесь цей період все одно продовжуватимуться бої. Однак, що стосується весни, то Перл впевнена, що в цей період Україна здобуде мирне небо над головою.

Варто відзначити, що війна розпочалася саме тоді, коли почав рухатися Сатурн, тому Анжела опирається саме на нього.

Схожі статті

Гороскоп на 31 березня 2024 року для всіх знаків зодіаку: день, що принесе кохання та нових людей

31 березня можете сміливо розпочинати будь-які нові справи, адже усі вони будуть приречені на абсолютний успіх. Але деяким знаком пощастить сильніше.