Гастрономічний гороскоп: що варто їсти знакам, щоб наїдатися та водночас худнути – астрологи розкрили секрет

Часто для того, аби схуднути, жінки та чоловіки виснажують себе дієтами та надмірними тренуваннями, але чи точно справа в тому, що ви можете забагато їсти чи замало тренуватись?

Астрологи привідкрили завісу важливих порад від зірок, які розповіли, чому люди часом не можуть схуднути, хоч ніби роблять усе, як треба: і спортом займаються регулярно, і правильно харчуються кожного дня. У чому ж тоді справа, коли все так добре?

Астрологи радять дослухатися до зірок, і переглянути власні гастрономічні уподобання.

Овни

Загально відомо, що саме овни неабиякі любителі всього натурального. Вони й так добре харчуються, проте є головна рекомендація: не вживайте аж занадто гострого, солоного. Відмовтесь від аж дуже міцної кави або чаю. Ну, і про алкоголь та нікотин доведеться забути.

Тільці

Цей знак загально відомий як порядний та мудрий. Тільцям рекомендують не вживати вироби з борошна. Так само варто обмежити споживання тієї їжі, яка має високий вміст крохмалю. Зірки зазначають: на користь тільцям піде буряк та морква. Також збільшіть кількість зелених овочей та фруктів, особливо тих, які мають у вмісті калій.

Близнюки

Саме близнюки від народження люблять усе корисне. Знак наділений неабияким почуттям раціональності. Представникам цього знаку рекомендують не вживати в їжу гострі приправи, гірчицю. Обмежуйте вживання кави та тортиків. Краще збільшіть у раціоні сир та яйця.

Рак

Раки мають по-справжньому ніжний організм, особливо це стосується їхнього шлунку. Саме він дійсно контролює представників цього знаку і на застіллях забороняє їм їсти щось гостре або пряне. Зірки рекомендують уникати тих продуктів, які спричиняють печію. Краще обирайте ніжні сорти риби, злаки та відварні овочі.

Овочі можна готувати по-різному
Овочі можна готувати по-різному

Лев

Представники цього знаку не люблять собі відмовляти, проте задля власного ж блага ліпше відмовтесь від жирного, солодкого. Також не вживайте червоного м’яса. Ліпше приготувати собі фруктову чи овочеву тарілку з великим вмістом грубої клітковини.

Діва

Діви завжди вважалися розсудливим знаком. Для них вкрай важливо, щоб усе було регулярно та раціонально. Представникам цього знаку радять не вживати міцний алкоголь задля власного ж блага, також варто забути про кислі вина й нікотин. Корисним для дів буде відварне м’ясо, овочі, макарони.

Терези

Терези, як і говорить їхня назва, часто вагаються. Їм радять не вживати сирокопчені ковбаси та занадто солону їжу. Краще зваріть собі рису та заваріть трав’яного чайку.

Скорпіон

Скорпіонів прийнято вважати найбільш рішучим знаком зодіаку. Їм варто уникати жирної їжі, а також треба бути обережними з водою, яку вони споживають. Скорпіонам радять трохи додавати гострого перцю до їжі.

Стрілець

Стрільці – представники енергії. Вони завжди вважаються здоровими людьми, які піклуються про себе. Представникам цього знаку краще не вживати жирного та гострого. Стрільцям буде корисно пити кефір, уживати до вечері варені овочі.

Козеріг

Козероги відмінні тим, що вони можуть пристосуватися до будь-яких умов. Їм варто уникати жирної риби. Також не радять їсти ікру та картоплю. На заміну цим продуктам візьміть кефір, макарони, горіхи.

Водолій

Водоліїв називають передовими та незалежними. Їм варто вживати лише натуральні продукти. Перестаньте їсти хліб та макарони, обмежтесь у рисі.

Риби

Риби – це знак сильних емоцій та пристрасті. Їм варто уникати гострого і смаженого, ліпше з’їсти яблуко, гранат, редиску.

Схожі статті

Прогноз на 5 квітня 2024 по Таро: як привернути удачу у свій дім та чого уникати, щоб не втратити гроші

Завдяки картам можна встановити не тільки те, яким буде майбутнє у конкретних людей, але і зробити прогноз для всіх на певний день. Що чекає нас 5 квітня?

Нумерологічний прогноз на 4 квітня 2024 року: кому числа подарують гроші та удачу, а кому лише розчарування?

Номерологічний прогноз — це один з методів виявлення своїх сильних та слабких сторін, а також передбачення, яке формулюється через поєднання чисел.

Гороскоп на 3 квітня 2024 року для всіх знаків зодіаку: Водолії зосередяться на здоровʼї, а Риби на коханні

Цей день буде доволі плідним в багатьох сферах, але найбільшого результату ви зможете досягти, якщо будете присвячувати його сім'ї. Деталі в матеріалі.

Можуть виникнути неочікувані ситуації та затримки: китайський гороскоп на 2 квітня 2024 для всіх знаків

Цей день буде здебільшого приємним та легким абсолютно для всіх знаків зодіаку. Втім, комусь пощастить набагато більше, а комусь відповідно менше.

Гороскоп на квітень за картами Таро для всіх знаків Зодіаку: Ракам – час із рідними, Овнам – прояв талантів

Квітень дасть абсолютно усім знаком неймовірну кількість можливостей, при цьому абсолютно в усіх сферах. Але комусь пощастить більше, а комусь менше.

Гороскоп на 31 березня 2024 року для всіх знаків зодіаку: день, що принесе кохання та нових людей

31 березня можете сміливо розпочинати будь-які нові справи, адже усі вони будуть приречені на абсолютний успіх. Але деяким знаком пощастить сильніше.