П’ятниця 13 серпня 2021: що не можна робити у цей день, прикмети та ритуали на виконання бажань

П'ятниця 13 серпня стане першим містичним днем ​​у 2021 році. Його одночасно і бояться, і вірять, що він може виконувати бажання.

Забобонні люди на п’ятницю 13 не подорожують, не займаються важливими справами, не сідають за кермо, а деякі навіть з дому не виходять, щоб не накликати на себе біду.

Молитва на п’ятницю 13-е

Вважається, що в цей день частіше за все відбуваються всілякі нещастя, і якщо ви теж боїтеся, почніть ранок з захисної молитви. Так ви відженете від себе негативні думки і зарядитесь позитивом. Спочатку прочитайте “Отче наш”, після чого тричі скажіть:

“Свята п’ятниця сильніше, а я раб/раба стою за нею, а не за сьогоднішньою. Амінь”.

Молитва допоможе у біді
Молитва

Ритуал для виконання бажань у п’ятницю 13-е

Підготуйте три церковних свічки і візьміть чистий аркуш паперу. Перш ніж починати, сконцентруйте свою увагу на бажаному.

Опівночі запаліть свічки, однією з них підпаліть лист, промовляючи про себе найзаповітніше бажання. Коли папір догорить, зберіть попіл і розвійте його з вікна. При цьому потрібно промовляти: “Нехай буде так!”.

Чого не можна робити на п’ятницю 13-е

З точки зору нумерології, крім історії і забобонів, у чортової дюжини є певний сакральний зміст. Цей день пов’язують з шабашами відьом та невдачами, які підстерігають на кожному кроці.

Відьми
Відьми

Щоб уникнути негативу, не озирайтеся по дорозі з роботи додому, не одягайте одяг коричневих або рожевих відтінків. Якщо в цей день піде дощ і ви вдома відкриєте парасольку, з якою йшли по вулиці – чекайте невезіння.

Також у п’ятницю 13 не рекомендують довго дивитися в дзеркало перед сном, стригти волосся і нігті, стояти під сходами та на стику тротуарних плит.

Схожі статті

В жодному разі не позичайте курячі яйця: що кажуть народні прикмети і що ще ніколи не можна позичати

Сьогодні ми розкриємо вам кілька народних прикмет, які на власному досвіді перевіряли наші предки. Як кухонні продукти та домашні речі не варто позичати іншим та чому?

Китайський Новий рік 2024: традиції та забобони, яких слід дотримуватися, щоб привернути у своє життя удачу

10 лютого Азія святкує Китайський Новий рік. Це особливий день у культурі та усіх можливих традиціях, вчених та навіть філософських течіях. І що цікаво, він переплітається навіть з нашими традиціями.

Коли будуть батьківські суботи у 2024 році: дати поминальних днів зсунулися, а традиції залишилися

Православним українцям розповіли, скільки батьківських субот очікується наступного 2024 року. На що варто звернути свою увагу, яких заборон дотримуватися та до яких обрядів долучитися?

Всього одне слово потрібно сказати 40 разів у Великдень – воно принесе достаток. Прикмети 16 квітня

Існує безліч прикмет, щоб привернути достаток та удачу. Особливу силу вони набувають у свята. Що необхідно робити у Великдень, щоб цей день приніс благо?

Як пофарбувати яйця на Великдень: ТОП-3 оригінальних способи фарбування крашанок у святковий кошик

Одна із найкращих традицій Великодня — це фарбування яєць. Часто люди обирають найпростіший варіант оздоблення — наклеїти наліпку. Сьогодні ми поділимось цікавими та креативними способами прикрашання яєць.

Водохреща 19 січня 2023 року: навіщо пірнати в ополонку на свято Хрещення Господня та що не можна робити

А той третій празник – Свято Водохреща: як українці з давніх-давен відзначали велике свято Хрещення Господнього – звичаї та традиції, характерні нашому народу