22 червня: хто сьогодні святкує День ангела? Марія Яремчук та Олександр Пономарьов приймають вітання

Окрім власного дня народження, існують ще й свої іменини, які можна відсвяткувати за церковними правилами та порадами від усіх вірять. Дізнаймося, хто зустрічає свого ангела-охоронця 22 червня.

З часів існування наших предків заведено вважати отримання подарунків у свій день народження, як спосіб відігнати усю нечисту силу зі свого життя та позбавитися від негативу на душі. Отже, іменини 22 червня святкують: Олександр, Іван, Кирило, Олексій, Ян, Рафаель, Марія, Магдалина, Маріанна, Марфа, Марта, Фекла.

З представників українських знаменитостей своє свято відзначають: відома співачка, учасниця багатьох пісенних конкурсів країни Марія Яремчук; співак, композитор, народний артист України Олександр Пономарьов; колеги по роботі на Новому каналі Марія Єфросиніна та Олександр Педан.

Марія Яремчук презентувала нову пісню
Марія Яремчук

Цікаво, але зірки поділилися на дві групи творчих ніш – співочої та телевізійної, однак кожен у своїй професії справжній гуру й має чималу аудиторію прихильників. Окрім цього, 22 червня віряни вшановують пам’ять святителя Кирила та архієпископа Олександрійського. Тому, не варто сваритися, лихословити та рекомендується відкласти будь-яку фізичну працю на інший день. Народні прикмети попереджають, що цього дня не треба ділитися своїми планами, адже не збудуться.

Пономарьов розповів про особисте життя
Олександр Пономарьов

Не забудьте привітати своїх близьких та рідних з їхнім Днем ангела, якщо в родині наявна людина з ім’ям зі списку церковного календарю. Приємні подарунки, а також тиха сімейна вечеря стане приємним доповненням до свята. Отож, вітаємо всіх вищеперерахованих імен з іменинами та наших українських зірок.

Схожі статті

Яке церковне свято 12 квітня 2024 – все про цей день, що не можна робити та яким прикметам можна довіряти

Яке свято 12 квітня 2024? Дізнайтеся в нашому матеріалі, що це за день, які прикмети можна розпізнати, яких традицій дотримуються віряни та чого уникають.

11 квітня 2024 — яке сьогодні церковне свято, і чого не варто робити, щоб не лити в майбутньому гіркі сльози

Яке церковне свято 11 квітня 2024 року? Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, що у цей день святкують віряни, яким традиціям слідують, а також, які є прикмети та повір'я.

10 квітня 2024: церковне свято сьогодні, чому не можна користуватися гострими предметами та хороші прикмети

Яке свято 10 квітня 2024 року? У нашому матеріалі ви можете дізнатися, що це за день за церковним календарем, а також дізнатися, які прикмети, заборони та традиції існують на цей день.

9 квітня: церковне свято сьогодні, кого вшановують, з чим бути обережним цього дня – не проливайте воду

Щоб дізнатися, яке церковне свято 9 квітня, ознайомтеся з нашою статтею. Чого не варто робити в цей день, чого уникати, а що навпаки приверне в майбутньому удачу?

Яке церковне свято 7 квітня 2024 року: День ангела, прикмети, традиції і що не можна робити в цей день

Церковне свято 7 квітня 2024 року можна дізнатися в нашому матеріалі. Що можна робити в цей день, і чого робити категорично не варто, повір'я та забобони.

Церковне свято 6 квітня 2024 року: в кого іменини, народні прикмети, і чого не можна робити в цю суботу

Церковне свято 6 квітня 2024 року можна дізнатися різними способами, але найкращий помічник у цьому – звичайний церковний календар. Усі деталі в матеріалі.