29 липня: хто сьогодні святкує День ангела? Юлія Саніна та Павло Зібров приймають вітання

Багато українців забувають про свій День ангела, пам'ятаючи лише про власний день народження, утім, і церковні свята відіграють неабияку роль у нашому житті.

Кожного дня церковний календар доповідає пересічним громадянам, які імена мають своє свято. Дехто нехтує та забуває подякувати своєму ангелу-охоронцю за захист, а дехто дотримується всіх традицій святкувань. Отже, 29 липня іменини мають ряд таких імен: Євген, Валентин, Павло, Юлій, Мануїл, Іван, Петро, Теодор, Федір, Ян, Яків, Алевтина, Валентина, Юлія.

З представників українських знаменитостей згадаємо відому співачку, тренерку нового сезону “Голос країни” Юлію Саніну та її колегу, естрадного співака, композитора Павла Зіброва.

Обоє зірок шоу-бізнесу працюють в одній пісенній сфері, втім, мають свій стиль виконання хітів та різну аудиторію прихильників. Юлія Саніна стала знаменитою після гурту “The HARDKISS”. Усі пісні написані особисто співачкою та креативним продюсером Валерієм Бебком.

Хто сьогодні святкує День ангела? Юлія Саніна приймає вітання

Павло Зібров отримав почесне звання народного артиста України, адже все своє життя присвятив музиці та процвітанню україномовної творчості. Наразі підтримує Батьківщину та продовжує прославляти нашу культуру у всьому світі.

Павло Зібров розповів про стосунки з Таїсією Повалій
Хто сьогодні святкує День ангела? Павло Зібров приймає вітання

Окрім цього, 29 липня віряни вшановують пам’ять священномученика Афіногена і його 10 учнів. Не варто сваритися, бажати зла та відмовляти в допомозі.

Напередодні Дня ангела бажано взяти участь в богослужінні, а в день самого свята можна помолитися та забажати здійснення одного з бажань. Ми вітаємо всіх імен, які сьогодні мають іменини та українських зірок – Юлію Саніну та Павла Зіброва.

Схожі статті

Яке церковне свято 12 квітня 2024 – все про цей день, що не можна робити та яким прикметам можна довіряти

Яке свято 12 квітня 2024? Дізнайтеся в нашому матеріалі, що це за день, які прикмети можна розпізнати, яких традицій дотримуються віряни та чого уникають.

11 квітня 2024 — яке сьогодні церковне свято, і чого не варто робити, щоб не лити в майбутньому гіркі сльози

Яке церковне свято 11 квітня 2024 року? Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, що у цей день святкують віряни, яким традиціям слідують, а також, які є прикмети та повір'я.

10 квітня 2024: церковне свято сьогодні, чому не можна користуватися гострими предметами та хороші прикмети

Яке свято 10 квітня 2024 року? У нашому матеріалі ви можете дізнатися, що це за день за церковним календарем, а також дізнатися, які прикмети, заборони та традиції існують на цей день.

9 квітня: церковне свято сьогодні, кого вшановують, з чим бути обережним цього дня – не проливайте воду

Щоб дізнатися, яке церковне свято 9 квітня, ознайомтеся з нашою статтею. Чого не варто робити в цей день, чого уникати, а що навпаки приверне в майбутньому удачу?

Яке церковне свято 7 квітня 2024 року: День ангела, прикмети, традиції і що не можна робити в цей день

Церковне свято 7 квітня 2024 року можна дізнатися в нашому матеріалі. Що можна робити в цей день, і чого робити категорично не варто, повір'я та забобони.

Церковне свято 6 квітня 2024 року: в кого іменини, народні прикмети, і чого не можна робити в цю суботу

Церковне свято 6 квітня 2024 року можна дізнатися різними способами, але найкращий помічник у цьому – звичайний церковний календар. Усі деталі в матеріалі.