7 серпня: хто сьогодні святкує День ангела? Олександр Пікалов та Анна Кошмал приймають вітання

Церковний календар підкаже, як назвати дитину, яка народилася в певний день, адже, якщо дати малюку ім'я зі списку іменинників, то тоді вірилося, що він матиме ще більший захист з небес.

День ангела – день хрещення людини, коли для неї представлений Богом її особистий ангел-охоронець. У кожного він свій, який здатен охороняти нас від усілякого зла, нещасть та допомагає направити наші сили на добрий лад. 7 серпня іменини мають: Олександр, Анна, Макар, Іраїда.

День Ангела
Хто сьогодні святкує День ангела?

З представників українських знаменитостей сьогодні згадаємо відомого актора, автора студії “95-квартал” Олександра Пікалова та українську акторку та навіть танцівницю Анну Кошмал.

Олександр Пікалов популярний артист сцени шоу “Вечірній квартал”. Найбільше запам’ятався глядачам своїми пародіями та перевтіленнями на українських політиків. Також зіграв роль Міністра оборони України у відомому серіалі “Слуга народу”.

Олександр Пікалов
Хто сьогодні святкує День ангела? Олександр Пікалов приймає вітання

Анна Кашмал стала знаменитою акторкою після успішної ролі в комедійному серіалі “Свати” за участі російських та українських акторів. За цю роль вона була номінована на премію “Телетріумф” у званні “Акторка телевізійного серіалу/фільму”. Далі її кар’єра почала розвивати з більшою силою, адже стали запрошувати в нові й не менш успішні кінопроєкти.

Анна Кошмал
Хто сьогодні святкує День ангела? Анна Кошмал приймає вітання

7 серпня, окрім святкування Дня ангела, віряни вшановують Успіння праведної Анни. Не варто лаятися, залишати дитину саму в кімнаті, а ще не рекомендується лагодити одяг та взуття.

Іменинами часто називають Днем ангела. Віряни радять провести його в спокійній атмосфері, помолитися за подальший добробут, а ще краще сходити до церкви та подякувати ангелу-охоронцю за свій захист. Ми вітаємо всіх імен, які 7 серпня мають свої іменини, а ще українських акторів Олександра Пікалова та Анну Кошмал.

Схожі статті

Яке церковне свято 12 квітня 2024 – все про цей день, що не можна робити та яким прикметам можна довіряти

Яке свято 12 квітня 2024? Дізнайтеся в нашому матеріалі, що це за день, які прикмети можна розпізнати, яких традицій дотримуються віряни та чого уникають.

11 квітня 2024 — яке сьогодні церковне свято, і чого не варто робити, щоб не лити в майбутньому гіркі сльози

Яке церковне свято 11 квітня 2024 року? Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, що у цей день святкують віряни, яким традиціям слідують, а також, які є прикмети та повір'я.

10 квітня 2024: церковне свято сьогодні, чому не можна користуватися гострими предметами та хороші прикмети

Яке свято 10 квітня 2024 року? У нашому матеріалі ви можете дізнатися, що це за день за церковним календарем, а також дізнатися, які прикмети, заборони та традиції існують на цей день.

9 квітня: церковне свято сьогодні, кого вшановують, з чим бути обережним цього дня – не проливайте воду

Щоб дізнатися, яке церковне свято 9 квітня, ознайомтеся з нашою статтею. Чого не варто робити в цей день, чого уникати, а що навпаки приверне в майбутньому удачу?

Яке церковне свято 7 квітня 2024 року: День ангела, прикмети, традиції і що не можна робити в цей день

Церковне свято 7 квітня 2024 року можна дізнатися в нашому матеріалі. Що можна робити в цей день, і чого робити категорично не варто, повір'я та забобони.

Церковне свято 6 квітня 2024 року: в кого іменини, народні прикмети, і чого не можна робити в цю суботу

Церковне свято 6 квітня 2024 року можна дізнатися різними способами, але найкращий помічник у цьому – звичайний церковний календар. Усі деталі в матеріалі.