Непотрібні речі, які лише займають місце на кухні: їх потрібно негайно викинути

Розповідаємо, від яких речей варто позбутися, щоб на кухні з'явилося більше місця для зберігання дійсно важливих речей.

Посуд, яким ви не користуєтеся

Відкрийте свою шафку і подивіться, які речі не приймають участі у вашому житті. Вони просто займають вільне місце на кухні. Подумайте, які предмети можна взагалі прибрати з вашої кухні. Наприклад, посуд який вам не подобається або незручний посуд, або ж ви просто ним не користуєтесь. Можна відкинути речі до яких ви найменше прив’язані. Адже у вас з’явиться набагато більше вільного місця, де можна зберігати по-справжньому корисні речі чи сховати речі, які стояли на виду і створити візульно чистий вигляд кухні.

Кухонні гаджети

Переглянете всі свої кухонні гаджети. Зазвичай, ми купуємо багато гаджетів, щоб скоротити час приготування страви, але потім розуміємо, що деякі речі лише збільшують цей час. Переберіть, які з них не приносять користі або не виконують своєї функції. Залиште лише дійсно потрібні речі. Є такі гаджети, після використання яких потрібно ще довго часу витратити, щоб привести його до чистоти. Тому задумайтесь, чи потрібні вони вам. До того ж, якщо вони займають багато місця в шафці. А в майбутньому варто підходити до таких покупок більш розважливо.

Зайві речі на кухні
Зайві речі на кухні

Упаковки від продуктів

Кольорові пластикові та картонні тари для зберігання продуктів зазвичай займають багато місця. Особливо, якщо вони ще й різного розміру. Краще обирати тари прозорого кольору і однакового розміру. Так ви відразу бачитимете, скільки продукту в них ще залишилось і візуально вони виглядатимуть охайніше та естетичніше.

Одноразові приправи

Досить часто буває так, що ми забираємо з кафе чи ресторанів невикористаний цукор або приправи в маленьких пакетиках. Або ж ви отримали їх з доставкою їжі. Проте такі речі рідко коли стають у нагоді. Якщо такі речі лежать на вашій кухні досить давно — скоріше за все, вони більше не будуть потрібні і їх слід викинути. Такі речі лише займають зайве місце.

Схожі статті

Не викидайте баночки від сметани: хитрі господині знайшли їм 8 сенсаційних способів застосування в побуті

А чи знали ви, що різноманітні контейнери, як от баночки від сметани можуть стати корисними в побуті? Сьогодні ми запропонуємо вам кілька варіантів ефективного використання таких баночок.

Без жодних фітоламп: розсада томатів виросте товстенькою, міцною, кремезною – простий стрес-прийом дачників

Сьогодні ми поділимось з вами секретом догляду за розсадою томатів. Завдяки цим порадам розсада неодмінно виросте міцною, здоровою та тішитиме вас врожаєм.

Не варто запускати прання на цьому режимі: через це в машинці з’являється пліснява і затхлий запах

Майже кожна господиня у своєму житті стикалася з ситуацією, коли з пральної машинки йде неприємний запах. І насправді цьому є пояснення. Так само, як і методи боротьби.

Так роблять господині у Франції: воду після варіння яєць не виливають. “Рідке срібло” для вашого городу

Ми залюбки купляємо різноманітні добрива, коли хочемо, щоб наш сад давав прекрасні врожаї та тішив цвітінням. Але деякі мінеральні добрива вливаємо, не розуміючи цього.

Як вберегти сад від шкідників та лихого ока заздрісних сусідів: народні методи та поради, перевірені роками

Сьогодні ми поділимось з вами порадами, які допоможуть вберегти ваш сад від шкідників та небажаних поглядів. Ці секрети досвідчені дачники перевіряли роками

Як врятувати пересолений суп, позбутись неприємного запаху від дошки і ще 8 корисних лайфхаків для кухні

Сьогодні ми допоможемо вам полегшити свій побут на кухні. Пропонуємо до вашої уваги ТОП-10 корисних порад від професійних кухарів та досвідчених господинь!