Простий спосіб вирощування зеленої цибулі на підвіконні за 20 днів: не гниє, не пріє і дає гарний врожай

Якщо у вас немає дачної ділянки але ви хочете вирощувати зелену цибулю, це не проблема, адже її можна виростити в домашніх умовах, на підвіконні і зараз ми розкажемо один простий спосіб.

Для того, щоб насолоджуватися свіжою зеленою цибулею, вам не обов’язково завжди її купувати у магазинах, або мати свою дачну ділянку. Адже є легкий спосіб, який подарує вам свіжу зелень всього за 20 днів.

Для нього вам не знадобляться якісь спеціальні приладдя, лише вода, пластиковий стаканчик маленького розміру, або маленька скляна баночка. Також, можна взяти контейнер або просто велику миску, аби помістити одразу декілька луковиць для більшої зручності.

Отже, вам необхідно купити звичайну цибулю, різного розміру, можна маленьку, можна велику, в залежності від того, де ви будете його розміщати. спосіб вирощування зеленої цибулі у воді, найпростіший, тому що він не займає багато часу та дуже економний.

Як виростити зелену цибулю на підвіконні?

П
Простий спосібвиростити зелену цибулю на підвіконні

Візьміть кілька цибульок, розмір підбирайте в залежності від тари, у якій плануєте вирощувати та залийте звичайною водою на третину. Але вода не повинна бути одразу налита з крана чи з пляшки у контейнер. Спочатку її потрібно відстояти, а потім залити цибульки.

Також, воду потрібно часто змінювати, хоча б раз у два дні. Вода не повинна загнивати та мати неприємний запах, тому, слідкуйте за цим, інакше вона просто згниє і ви залишитесь без цибулі та дарма витратите свій час і старання.

Обов’язково ставте цибулю на підвіконня, їй потрібне денне, сонячне світло та температура приблизно +12 – +18 градусів. І потягом 20-ти днів просто змінюйте регулярно воду та спостерігайте за тим, як пробиваються ростки. А коли цибулини пустять коріння, можна пересадити їх у горщик чи ящик із землею – так вийде ще більше зелені.

Схожі статті

Не викидайте баночки від сметани: хитрі господині знайшли їм 8 сенсаційних способів застосування в побуті

А чи знали ви, що різноманітні контейнери, як от баночки від сметани можуть стати корисними в побуті? Сьогодні ми запропонуємо вам кілька варіантів ефективного використання таких баночок.

Не варто запускати прання на цьому режимі: через це в машинці з’являється пліснява і затхлий запах

Майже кожна господиня у своєму житті стикалася з ситуацією, коли з пральної машинки йде неприємний запах. І насправді цьому є пояснення. Так само, як і методи боротьби.

Так роблять господині у Франції: воду після варіння яєць не виливають. “Рідке срібло” для вашого городу

Ми залюбки купляємо різноманітні добрива, коли хочемо, щоб наш сад давав прекрасні врожаї та тішив цвітінням. Але деякі мінеральні добрива вливаємо, не розуміючи цього.