Гідна заміна торту Наполеон влітку: готуємо смачний рулет із лавашу з сиром та ягодами за 15 хвилин

Влітку у нас є прекрасна можливість робити десерти зі свіжих фруктів та ягід, але не завжди є час, щоб приготувати смаколики за традиційними рецептами.

Лаваш — універсальна випічка, яка дозволяє нам створювати не тільки смачні закуски, але й навіть десерти, що не поступаються смаком класичним французьким рецептом Наполеону чи штруделю. Пропонуємо вам дізнатися, як приготувати смачний рулет із лавашу з вишнею та сиром, який сподобається всій сім’ї і стане улюбленим для вас десертом.

Інгредієнти

  • Вишня — 300 грамів
  • Жирний сир — 350 грамів
  • Лаваш — 1 лист
  • Цукор — 1 стакан
  • Яйця — 2 штуки
  • Ванілін

Смачний рулет із лавашу з сиром та ягодами за 15 хвилин

Для початку нам необхідно зробити творожну масу ніжною та приємною за консистенцію, щоб наш десерт ідеально смакував. Для цього необхідно взяти жирний сир, додати до нього цукор, ванілін та яйце.

Смачний рулет із лавашу з сиром та ягодами за 15 хвилин

Усе це необхідно ретельно перемішати, а потім відправити у блендер, щоб розбити сир до однорідності. Як результат, ви маєте отримати ніжну пасту, яка нагадуватиме вершковий сир. Варто відмітити, що ви можете одразу ж вдатися до придбання Філадельфії і просто додати до неї цукру, однак це буде коштувати дорожче.

Після цього розгортаємо лист лавашу та добре обмазуємо його творожною масою.

Смачний рулет із лавашу з сиром та ягодами за 15 хвилин

Зверху викладаємо наші ягоди, у нашому випадку — вишню, та загортаємо лаваш у рулет.

Смачний рулет із лавашу з сиром та ягодами за 15 хвилин

Зверху необхідно змазати його збитим яйцем. Відправляємо наш рулетик у попередньо розігріту духовку. Випікаємо його близько 20 хвилин при температурі 180.

Смачний рулет із лавашу з сиром та ягодами за 15 хвилин

Після того, як ми дістанемо наш рулетик, ми можемо почекати, поки він охолоне і зверху прикрасити його збитими вершками. Також можна натерти шоколаду та додати свіжих ягід.

Схожі статті

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.

Як зі склянки ряжанки приготувати найсмачніший і найніжніший десерт: низькокалорійні ласощі без випічки

Пропонуємо до вашої уваги ніжний десерт з ряжанки, що буквально тане у роті. Такий низькокалорійний пудинг аж ніяк не зашкодить фігурі, але принесе неабияку насолоду.

Шоколадний торт Брауні буде на столі за 20 хвилин: швидкий рецепт на сковороді без замішування тіста

Пропонуємо до вашої уваги рецепт швидкого десерту, що сподобається як малим, так і дорослим. Процес приготування не потребує багато часу та сил, а результат вас неодмінно вразить.

Ідеальний шоколадний бісквіт готується всього з 4-х інгредієнтів: зробите його швидко та з’їсте за секунди

Бісквіт — це базова випічка, яка споживається як самостійний десерт, а також використовується для приготування неймовірної кількості кулінарних витворів.

Солодка насолода: приготуйте шоколадний рулет з вершково-сирним кремом і печивом Орео – рецепт для вас

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного десерту, який неодмінно приверне увагу всіх гостей вашого столу. Простий та ніжний рулет з вершковим сиром та печивом вражає своїм смаком.

Простий тортик, нічим не гірший за магазинний: рецепт домашньої смакоти, яку можна приготувати без духовки

Шикарний торт, який вразить всіх й навіть духовку вмикати не потрібно буде. Легкий, гарний та дуже смачний десерт. Такий не соромно поставити на святковий стіл.