Замість тарталеток на Новий рік: рецепт неймовірних слойок з ніжним крем-сиром та червоною рибою

Бутерброди з лососем та сиром підійдуть не лише для корисного перекусу, а й добре доповнять будь-який святковий стіл. Вони мають яскравий вигляд, який робить їх дуже апетитними.

У цій закусці чудово поєднується ніжне, соковите філе лосося, м’який вершковий сир і зелень. У цьому рецепті доповнимо таке оригінальне поєднання невеликою кількістю часнику, це створить легку приємну гостроту бутерброду.

Хліб можна використовувати будь-який, якщо хочете зробити закуску корисніше, то використовуйте цільнозернову. Але найкраще використовувати листкове тісто. Його краще попередньо підсмажити на сковороді або в духовці, це створить аромат свіжоспеченої випічки, а придбана рум’яна скоринка зробить закуску трохи хрумкою. Такі ситні бутерброди готуються легко та швидко, а виходять смачними та корисними, тому обов’язково побалуйте ними своїх близьких.

Такі слойки містять безліч поживних речовин. Копчений лосось є джерелом високоякісних білків, жирних кислот Омега-3 та вітамінів групи B. Це поєднання робить страву корисною для здоров’я серця, зміцнення імунітету та підтримки молодості шкіри.

Інгредієнти

  • бездріжджове листкове тісто –250 г
  • яєчний жовток
  •  кунжут
  • вершковий сир – 150 г
  • слабосолона форель – 150 г
  • лимонний сік – 1 ч. л.
  • кріп
  • салат ромен
  • помідори чері
  • петрушка.

Як приготувати смачні слойки з лососем

Для початку необхідно взяти листкове тісто та вирізати круглі форми. Але за бажанням можна зробити наприклад квадратні або трикутні. Викладаємо їх на протвень та змащуємо збитим жовтком і кунжутом.

Як приготувати смачні слойки з лососем

Після необхідно трохи запекти тісто. Це можна зробити не тільки в духовці, але і на сковороді. Головне не перетримати. Буде достатньо 10 хвилин.

Як приготувати смачні сливки з лососем

Слабосолену червону рибу налізаємо шматочками. Додаємо потрібно зелень та вершковий сир і все ретельно перемішуємо. Також додаємо сік лимону і наносимо цю масу на шматочки тіста.

Чекаємо повного остигання страви та подаємо на тарілці на стіл. Можна прикрасити горіхами, маслинами, і навіть виноградом.

Не забувайте, що замість слова як можна використати абсолютно будь-які хлібобулочні вироби.

Схожі статті

Картопляні оладки – просто чудо-рецепт! Пишні, ніжні: у складі мало продуктів, а який багатий смак виходить!

Виявляється, що немає нічого простішого, аніж приготувати картопляні оладки. Зробити таку страву набагато легше, ніж звичайні стандартні оладки. Рецепт дуже простий!

Як приготувати квашену капусту, щоб була хрумка і соковита — додай 1 секретний інгредієнт і буде тобі щастя

Квашену капусту люблять у різних куточках світу. А особливо популярна вона саме в Україні. Але під час самостійного приготування не завжди вдається зробити її хрумкою. Як це виправити 1 інгредієнтом?

Салат “Дністер”: новий рецепт салату з білокачанної капусти! Дуже смачний, простий і дешевий – найкращий

Салат "Дністер" завжди був популярним і неспроста! Як приготувати найсмачніший салат з білокачанної капусти? Виходить дуже смачний, простий і дешевий.

Його можна назвати “Осіннє Олів’є”. Смачний салат на святковий стіл за 10 хвилин: вдале поєднання продуктів

Пропонуємо вам приготувати неймовірний салат та ситний салат, який дуже схожий на новорічний Олів'є. Він не поступається смаком, а готується навіть простіше.

Ця закуска стане “Хітом” на вашому столі! Рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою

Спробуйте рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою, який стане "Хітом" на вашому столі. Страва виходить дуже ароматною, а готується пару хвилин.

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.