Салат “Дністер”: новий рецепт салату з білокачанної капусти! Дуже смачний, простий і дешевий – найкращий

Салат "Дністер" завжди був популярним і неспроста! Як приготувати найсмачніший салат з білокачанної капусти? Виходить дуже смачний, простий і дешевий.

Існує неймовірна кількість варіантів приготування різноманітних салатів з білокачанної капусти. Як інгредієнт вона дуже вигідна, адже має низьку вартість, при цьому може похизуватися хорошую харчовою цінністю, а також надає об’єм страві.

Звичайно, до вибору капусти необхідно підійти відповідально, адже вона не має бути жорсткою. Ідеально підійде невеличкий качан з яскравими зеленими листами.

Щоб цей салат вийшов ще смачнішим варто приготувати домашній майонез, але з фабричним вийде аніскільки не гірше. Вибір ковбаси повністю залежить від господині, окрім того, її також можна замінити на шинку.

Цей салат відноситься до сучасної української кухні. Вважається, що 60-ті роки ХХ століття Дністер вигадав шеф-кухар чернівецького ресторану “Дністер”. І цей самий салат удостоївся призового місця на всесоюзному конкурсі кулінарів.

Інгредієнти

  • 300-400 г білокачанної капусти
  • 150 г напівкопченої ковбаси
  • 1 середня цибулина за бажанням
  • 3-4 ст. л. зеленого консервованого горошку
  • 2-3 ст. л. майонезу (в мене домашній)

Кулінари поділилися цікавим рецептом салату з капусти

Для початку необхідно подрібнити капусту і дати їй трошки постояти. Овоч може дати багато соку, від нього позбавляємося. Шинку подрібнюємо на соломку. Цибулю ріжемо на півкільця.

Рецепт приготування салату з пекінською капустою без майонезу
Рецепт приготування салату з капустою з майонезом

Усе змішуємо між собою, додаємо консервований горошок, солимо, перчимо, вносимо майонез за смаком та перемішуємо. За бажанням також можна додати сухарики.

Салат з капусти та ковбаси

Також не будуть зайвими кубики сиру та консервована кукурудза.

Перед подачею необхідно поставити страву у холодильник на декілька годин, а потім викладати на тарілку, або використати іншу подачу, наприклад, тарталетки чи булочки. Він ідеально підходить як для свята, так і на кожен день.

Схожі статті

Картопляні оладки – просто чудо-рецепт! Пишні, ніжні: у складі мало продуктів, а який багатий смак виходить!

Виявляється, що немає нічого простішого, аніж приготувати картопляні оладки. Зробити таку страву набагато легше, ніж звичайні стандартні оладки. Рецепт дуже простий!

Як приготувати квашену капусту, щоб була хрумка і соковита — додай 1 секретний інгредієнт і буде тобі щастя

Квашену капусту люблять у різних куточках світу. А особливо популярна вона саме в Україні. Але під час самостійного приготування не завжди вдається зробити її хрумкою. Як це виправити 1 інгредієнтом?

Його можна назвати “Осіннє Олів’є”. Смачний салат на святковий стіл за 10 хвилин: вдале поєднання продуктів

Пропонуємо вам приготувати неймовірний салат та ситний салат, який дуже схожий на новорічний Олів'є. Він не поступається смаком, а готується навіть простіше.

Ця закуска стане “Хітом” на вашому столі! Рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою

Спробуйте рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою, який стане "Хітом" на вашому столі. Страва виходить дуже ароматною, а готується пару хвилин.

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.

Олена Мозгова розповіла, що можна зробити із залишків фаршу від перців: соковите і смачне, зверху хрустке

Продюсерка Олена Мозгова поділилася цікавою ідеєю застосування невеликої жменьки фаршу, яка залишилася після приготування фаршированого перцю.