Швидка закуска на цілу родину на всі випадки життя: готуємо вафельні “Риб’ячі хвостики”, як з дитинства

Деякі закуски, знайомі нам з дитинства, досі займають велике місце у нашому серці та раціоні. А деякі ніби назавжди відійшли в минуле. Давайте згадаємо, як приготувати популярну закуску з минулого.

Закуски завжди користувалися і будуть користуватися небувалою популярністю саме завдяки тому, що окрім швидкого приготування, добре зберігаються, а також зручно їдять. Для того, щоб споживати їх, вам часто непотрібні тарілки та столові прибори, і ви взагалі можете брати їх руками.

Тому закуски — це обов’язковий атрибут під час чаювання або перегляду фільму разом з друзями. Але чим смачніше закуска, тим краще господинею ви будете. Адже окрім добре проведеного разом часу серйозно складову також створює так би мовити меню, навіть якщо воно дуже скромне.

Що б там не казали, але їжа зближує людей, а смачна їжа — тим паче. Ми пропонуємо вам спробувати приготувати неймовірні вафельні риб’ячі хвостики, які знайомі нам з дитинства, і досі залишаються так би мовити ностальгією за щасливими часами.

Робляться вони дуже просто, і якщо ви ознайомитися з правильною технологією, приготуєте їх швидко і без будь-яких проблем. Вони завжди виходять смачними, і ніколи не розчаровують результатом.

Інгредієнти

  • 100 грамів сухого рису;
  • 1 морква;
  •  1 цибулина;
  •  1 банка консервованої сардини;
  •  2 яйця;
  • 4 круглі вафлі;
  • сіль
  • перець до смаку

Як приготувати смачні вафельні хвостики

Для початку необхідно підготувати начинку. Для цього зливаємо з консерви сік, дістаємо середину. Моркву та цибулю подрібнюємо та обсмажуємо на сковороді. Рис відварюємо до готовності.

Рецепт приготування смачної закуски з риби

Сардини необхідно розім’яти виделкою, потім додати цибулю з морквою та рис. Все добре перемішати між собою. Долийте трохи соку зі сардини, якщо виходить дуже сухо. Посоліть та поперчіть. Яйця збийте з перцем та сіллю.

Ідеальні сирні палички: приготуйте смачну закуску вдома своїми силами
Рецепт приготування смачної закуски з риби

Вафлі змажте із соком зі сардини, щоб вони стали м’якшими, та розріжте на чотири частини. Сформуйте з вафель конуси, начиніть їх рисом зі сардинами, обмокніть в яйце та обсмажте до рум’яності.

Але ви не обов’язково маєте готувати закуску у вигляді рибʼячих хвостиків, і якщо забажаєте, може можете зробити трубочки і навіть так звані надається.

Схожі статті

Картопляні оладки – просто чудо-рецепт! Пишні, ніжні: у складі мало продуктів, а який багатий смак виходить!

Виявляється, що немає нічого простішого, аніж приготувати картопляні оладки. Зробити таку страву набагато легше, ніж звичайні стандартні оладки. Рецепт дуже простий!

Як приготувати квашену капусту, щоб була хрумка і соковита — додай 1 секретний інгредієнт і буде тобі щастя

Квашену капусту люблять у різних куточках світу. А особливо популярна вона саме в Україні. Але під час самостійного приготування не завжди вдається зробити її хрумкою. Як це виправити 1 інгредієнтом?

Салат “Дністер”: новий рецепт салату з білокачанної капусти! Дуже смачний, простий і дешевий – найкращий

Салат "Дністер" завжди був популярним і неспроста! Як приготувати найсмачніший салат з білокачанної капусти? Виходить дуже смачний, простий і дешевий.

Його можна назвати “Осіннє Олів’є”. Смачний салат на святковий стіл за 10 хвилин: вдале поєднання продуктів

Пропонуємо вам приготувати неймовірний салат та ситний салат, який дуже схожий на новорічний Олів'є. Він не поступається смаком, а готується навіть простіше.

Ця закуска стане “Хітом” на вашому столі! Рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою

Спробуйте рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою, який стане "Хітом" на вашому столі. Страва виходить дуже ароматною, а готується пару хвилин.

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.