Дружина Григорія Решетніка Христина розповіла, на що він проміняв романтичне побачення з нею: “Не сміялась”

Дружина Григорія Решетніка Христина розповіла, на що він взяв і проміняв романтичне побачення з нею. Як благовірна ведучого оцінила даний жест і чи оцінила його взагалі?

Григорій та Христина — одна з небагатьох українських пар, яка доводить, що щасливе подружнє життя, що можна принести через роки, реально існує. Іноді складається враження, що в сім’ї взагалі немає ніяких конфліктів та сварок. Але насправді обидва дуже легко реагують на подібні речі в стосунках, готові над ними жартувати і не драматизують зайвий раз.

Дружина Григорія Решетніка розповіла, що вони влаштовують замість побачення

Дружина Григорія Решетніка розповіла про повернення з-за кордону
Дружина Григорія Решетніка розповіла, що вони влаштовують замість побачення

Наприклад, нещодавно Христина розповіла про те, що отримала від коханого чоловіка замість омріяного побачення. Натомість Григорій запросив її на благодійний захист, де вони провели час з друзями. Відповідна публікація з’явилася на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Дружина Григорія Решетніка розповіла, що вони влаштовують замість побачення. Скріншоти особистої сторінки блогерки

“Словом, замість романтичного побачення, коханий запросив мене на благодійний захід, який проводив для дітей — і це було найкраще рішення, бо я давно так не сміялась”, – зізналась зірка у себе в мікроблозі.

На кадрах Христина постала у розкішному лавандовому костюмі з яскравим макіяжем та прекрасним настроєм. Помітно, що попри не романтичний характер заходу, вона була надзвичайно задоволеною і прекрасно провела час.

Нагадуємо, що 2 роки тому Христина та Григорій неодноразово говорили про своє бажання усиновити дитину. Ба більше, вони навіть обговорили дані плани разом зі своїми дітьми. Втім, все склалося зовсім інакше і до усиновлення не дійшло. В чому причина досі невідомо, але Христина та Григорій і так багатодітні, і мають вельми багато обставин, які можуть не дозволити їм взяти на себе відповідальність за ще одного малюка. Хоча пара говорила і про готовність взяти двох дітей.

Схожі статті

Великий камін та барабани у вітальні: Сергій Притула показав, як виглядає його простора квартира у столиці

Відомий волонтер Сергій Притула вирішив поділитися з шанувальниками подробицями свого особистого простору. Правду кажучи, квартирка не бідна.

“Моя сонячна дівчинка”: Ірина Горова показала 27-річну доньку Наталію — світле волосся і чарівна посмішка

Дочка відомої продюсерки Ірини Горової живе за кордоном та не з'являється на публічних заходах. Побачити дівчину можна хіба що у фотоблозі матері.

Віддала йому своє серце, але не руку: як виглядає батько дітей Наталії Могилевської – солідний ділок

Як виглядає батько дітей Наталії Могилевської? Обранцем артистки виявився солідний, але немолодий ділок, якого вона довго не хотіла показувати.

Мікро-спідниця та модний топ: Тіна Кароль показала новий образ, який пасуватиме не кожній жінці у 39 років

Відома українська артистка Тіна Кароль причарувала мережу, приміривши новий образ для фотосесії. Шанувальники у захваті від модного експерименту зірки.

43-річний Потап показав, як йому живеться за кордоном: чиста розкіш в Арабських Еміратах з видом на затоку

Потап показав, як йому живеться за кордоном після виїзду. Зірку оточує чиста розкіш в Арабських Еміратах з видом на блакитну затоку та елітні хмарочоси.

42-річна Фреймут у розкішній вечірній сукні перевершила всіх молодих: Притула не встояв би, якби побачив

42-річна Ольга Фреймут у розкішній вечірній сукні перевершила всіх молодих колег і нікого не залишила байдужим. Який образ собі підібрала зірка?