Сніданок за 10 хвилин: готуємо ситний лаваш лише з трьох продуктів – доступно та швидко для смачних ранків

Ситний сніданок – найважливіша складова для початку будь-якого вдалого дня. Ми пропонуємо всього за 10 хвилин приготувати смачний, доступний, а головне легкий в рецепті гарячий лаваш з начинкою.

Гарячі бутерброди – один з найкращих альтернативних варіантів для швидких сніданків без зайвих затрат та витрачення сил, однак ми пропонуємо інший, не менш легкий рецепт сніданку всього за 10 хвилин вашого часу.

Основними інгредієнтами для створення даної страви стануть: лаваш, шинка, огірок або інші овочі за смаковими побажаннями.

Цікаво, але в нинішніх реаліях рулети з лаваша, з різними начинками користуються великою популярністю серед українців, адже ви можете самостійно обрати, якою продукцією заповнити начинку вашого швидкого сніданку. Риба, м’ясо, сир, гриби, паштети, крабові палички – найбільш використовуються українськими господинями.

Ще для приготування ранкового пригощання знадобляться:

  • 1 круглий лаваш;
  • масло;
  • 1 яйце;
  • зелень до свого смаку;
  • шматочок шинки;
  • твердий сир.

Спосіб приготування:

  1. Пучок петрушки або кропу подрібнити. В посудину наливаємо трішки звичайної води для того, щоб змочити лаваш з обох сторін.
  2. Ставимо на плиту сковорідку, в якій розтоплюємо кусочок масла. Далі кладемо лаваш та зменшуємо вогонь до середньої температури.
  3. На лаваш розбиваємо одне яйце та намагаємося розподілити його рівномірно по всьому лавашу. Натираємо на терці сир, додаємо до страви, притрушуємо свіжою зеленню й посередині викладаємо шматочок шинки.
  4. І завершуємо процес приготування. Завертаємо лаваш зі смачною начинкою у вигляд конверта.
Рецепт приготування лаваша з начинкою з фаршу
Ситний лаваш лише з трьох продуктів

Можна розпочинати дегустацію щойно приготованого сніданку. Смачного!

Схожі статті