Апетитно та ситно! Легкий суп-гамбургер, овочі та м’ясний фарш. Готується просто, виходить завжди смачно – фб

Цей смачний, ароматний та ситний суп готується з нежирної яловичини та овочів. Складом інгредієнтів та зумовлено його назву - "гамбургер". Подають зазвичай з хрустким хлібом.

Основний інгредієнт супу-гамбургера – це яловичий фарш, який спочатку обсмажується, а потім вариться разом із великою кількістю овочів. У даному рецепті немає картоплі, але якщо є бажання, її можна додати, від цього суп-гамбургер стане тільки смачнішим і смачнішим. Готувати просто одне насолоду!

Інгредієнти:

  • Фарш яловичий – 600 г
  • Бульйон яловичий – 500 мл
  • Цибуля ріпчаста – 180 г
  • Селера – 150 г
  • Морква – 250 г
  • Перець солодкий – 1 шт
  • Часник – 3 зубчики
  • Помідори різані – 400 г
  • Томатна паста – 1 ст.л.
  • Рослинна олія – 1 ст.л.
  • Орегано сушений – 1 ч.л.
  • Сіль за смаком
  • Чорний мелений перець – 1/2 ч.л.

Приготування:

Перш ніж приступити до приготування супу, підготуємо овочі. У цьому рецепті будемо використовувати помідори, болгарський перець, моркву, селеру та часник.

Цибулю, селеру, моркву та солодкий перець нарізаємо рівномірними кубиками. Намагайтеся, щоб вони були однакового розміру. Від цього залежить вигляд супу. Часник також подрібнюємо.

На розігрітому сотейнику з олією обсмажуємо яловичий фарш. Приблизно 2-3 хвилини на середньому вогні. Після цього перекладаємо його в окрему миску і залишаємо вбік.

Суп-гамбургер: рецепт смачної, ароматної, ситної страви на обід
Суп-гамбургер: рецепт смачної, ароматної, ситної страви на обід

Далі в тому ж сотейнику обсмажуємо нарізані цибулю, селеру, моркву та солодкий перець. Постійно помішуючи приблизно 3 хвилини на середньому вогні. Овочі не повинні сильно засмажитись.

Суп-гамбургер: рецепт смачної, ароматної, ситної страви на обід
Суп-гамбургер: рецепт смачної, ароматної, ситної страви на обід

У каструлю додаємо м’ясний бульйон, різані помідори, часник, орегано. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і варимо приблизно 25 хвилин на дуже слабкому вогні.

Суп-гамбургер: рецепт смачної, ароматної, ситної страви на обід
Суп-гамбургер: рецепт смачної, ароматної, ситної страви на обід

Потім до овочів додаємо обсмажений фарш, сіль та перець за смаком. Варити на слабкому вогні 5-10 хв. Суп-гамбургер готовий.

Схожі статті

Як приготувати полтавський капусняк: зірка “МастерШеф” поділилася унікальним рецептом. Дуже просто та смачно

Учасник одного із сезонів "МастерШеф" Самвел Адамян поділився унікальним рецептом капусняка, який традиційно готують у Полтавській області.

Давно дізналася рецепт у подруги та з задоволенням готую по сей день: вершково-сирний суп з печерицями

Дуже ситний, ароматний, із приємною текстурою супчик неодмінно порадує вас своїм ніжним смаком. Адже гриби та вершки – це ідеальне поєднання.

Недорогий, але від цього не менш смачний і ситний супчик лише з трьох інгредієнтів: виходить дуже бюджетно

Зазвичай приготування супів вимагає використання великої кількості інгредієнтів, але тільки не в цьому випадку. Пропонуємо до вашої уваги рецепт неймовірного обіду.

Сирний суп з лососем: рецепт найкориснішої страви для всієї родини — дуже ніжно і неймовірно красиво

Вершковий фінський суп з лососем Лохікейтто - ідеальний та дуже швидкий варіант для Вашого обіду. Ситний, має величезну кількість корисних речовин і до того ж лікувальний.

Від такої першої страви ніхто не відмовиться: томатний рибний суп з макаронами – тарілки блищатимуть

Запевняємо, що від такої першої страви не відмовиться ніхто. Пропонуємо до вашої уваги рецепт незвичного рибного супу з макаронами і томатною пастою. Просто, ситно та дуже смачно!

Від добавки точно ніхто не відмовиться: простий рецепт приготування дуже смачного курячого супу з галушками

Рецепт супу з галушками дуже легкий і готується з доступних продуктів. Такий ароматний суп щодня із задоволенням їдять як дорослі, так і діти.