Звичайна жителька Харкова знайшла під ліжком дорослого пітона: звідки він узявся та яка доля на нього чекає?

Навряд чи хтось очікує побачити у себе під ліжком пітона, але й таке стається.

Настало літо і почалися пригоди з плазунами. Так, нещодавно звичайна, але надзвичайно налякана жителька Харкова повідомила про те, що знайшла у своїй квартирі дорослого пітона. Читайте деталі далі у статті.

Як це сталося?

Сітчастий пітон. Фото взяте на просторах мережі.

Повідомляється, що жінка, нічого не підозрюючи, знайшла у себе під ліжком пітона, який згорнувся калачиком. Плазун поводив себе дуже спокійно. Жінка, не вагаючись та не втрачаючи часу, звернулася до поліції та пояснила ситуацію.

Правоохоронні органи одразу виїхали на місце події та забрали героя. З’ясувалося, що це сітчастий пітон. Спочатку його відправили до ветеринарної клініки для повного обстеження, а потім герой опинився під наглядом спеціалістів контактного зоопарку, де буде мешкати деякий час. Жінка, яка знайшла пітона, навіть гадки немає, як плазун міг опинитися у неї в квартирі.

Звідки пітон міг опинитися у квартирі?

Сітчастий пітон – традиційний об’єкт промислу у народів Південно-Східної Азії. Його м’ясо використовують в їжу, а шкуру виробляють для виготовлення одягу, взуття, жіночих сумочок, ременів, поясів та інших виробів. Експортувалася вона з Індонезії, Малайзії, Сінгапуру і Таїланду переважно в країни Європи і США. В результаті чисельність цієї змії значно скоротилася, і в даний час вилов і вивіз тварин з природних популяцій строго регламентується. Вигідніше за все, один з жителів будинку придбав плазуна, як свого улюбленця і певно не закрив двері квартири. Таким чином пітон міг дістатися квартири іншої жительки та сховатися у неї під ліжком.

Схожі статті

Краєвиди звільненого Ізюму і Балаклеї: ТОП-10 кращих локацій Харківщини, куди українці поїдуть після перемоги

Певно, кожен другий в світі знає, що першим містом, яке попало під російський вогонь стало чудове місто Харків та область. На превеликий жаль, сам Харків, все ще підпадає під щоденні обстріли і найстрашніше те, що місцеві жителі настільки звикли до цього, що їх це не дивує. Проте є і гарні новини. Нещодавно Українська армія звільнила дв міста у Харківській області, ними стали місто Балаклея та Ізюм.

Вражаюча історія В’ячеслава Золочевського

Зараз хлопець перебуває у Харківському військовому шпиталі і поділився планами на майбутнє.

Хотів стати першим темношкірим генералом в Україні: друг розповів про загиблого в авіакатастрофі Ан-26 Ашрафа Мсуя

Він усією душею хотів служити на благо українського народу, захищати цілісність нашої держави, він робив усе, щоб досягти своєї мети – стати першим темношкірим генералом в Україні.

Авіакатастрофа на Харківщині: 25 загиблих, розпочато кримінальне провадження

Увечері 25 вересня в Харківській області зазнав аварії літак Ан-26, в результаті катастрофи 25 людей загинуло, 2 отримали важкі поранення.

Страшна трагедія: на Харківщині розбився військовий літак, є загиблі

У Харківській області на 530 кілометрі траси Київ-Харків поруч з дорогою впав військовий літак Ан-26 та одразу загорівся. Наразі відомо про 22 загиблих.