“Настрій – насолоджуватись”: Христина Горняк показала, як розквітла після важкого розлучення з Остапчуком

Завершення шлюбу Христини Горняк та Володимира Остапчука було дуже бурхливим. Проте, нотаріусиня довела - все, що робиться, робиться на краще.

Відомий український шоумен Володимир Остапчук та Христина Горняк прошили у шлюбі всього два роки. Стільки ж і триває їх розлучення. Пара досі не може поділити нажите майно та сперечається через будинок. Проте, це не заважає їм будувати своє життя порізно. Телеведучий вже знайшов нову обраницю та мабуть, скоро стане батьком, а ось нотаріусиня вирішила присвятити весь позитив самій собі та заглибилася у самопізнання й гармонію.

Й схоже, що їй вдалося. 37-річна жінка виглядає неперевершено та продовжує рухатися в правильному річищі. У своєму Instagram, вона показала, що досить самодостатня, аби не зважати на чвари та насолоджуватися життям без ексчоловіка.

“Настрій – насолоджуватись собою у дзеркалі!”, – написала жінка.

Христина Горняк показала, як змінилася після розлучення з Остапчуком
Христина Горняк показала, як змінилася після розлучення з Остапчуком

Крім того, вона поділилася тим, що допомагає їй підтримувати свій емоційний стан та знаходити мотивацію для підкорення нових звершень. Виявляється, жінці дуже допомагає дім. Після того, як вона повернулася із-за кордону, Христина відчула прилив сил та енергії.

“Я не знаю, як це працює, та коли я вдома, я інакша, я сяю, а енергії так багато, що я хочу ще дужче щось корисне робити! А коли бачу результат, я просто готова робити ще дужче! У все хочу вкладати себе, свою силу та енергію!”, – поділилася Христина.

Христина Горняк показала, як змінилася після розлучення з Остапчуком
Христина Горняк показала, як змінилася після розлучення з Остапчуком

Крім того, вона не забуває про спілкування з рідними та не покидає сесії з психологом. За словами Горняк, вона відвідує його на постійній основі й це дуже допомагає залишатися позитивною, адже спеціаліст може вчасно звернути увагу на ті питання, які ми відкладаємо у довгий ящик.

“Але і про себе не забуваю, про час з близькими, про роботу з психологом (на постійній основі в мене) та про музику, вона мене завжди лікує”, – зізналася нотаріусиня.

Христина Горняк показала, як змінилася після повернення додому
Христина Горняк показала, як змінилася після повернення додому

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.