Юрій Ткач показав талант своєї маленької доньки: 5-річне маля вже знається на автівках

Артист Юрій Ткач знає чим вразити глядача. Схоже, його донька піде шляхами батька.

Актор і один з популярних коміків України Юрій Ткач, любить побалувати прихильників новинами з життя доньки.

Його публікації або присвячені дитині, або його мала бере участь, як акторка. Ткач полюбляє знімати розважальний контент для своїх підписників, як, наприклад, у ролику нижче.

Не приховує свого ставлення та захвату від доньки артист. У публікації, де Юрій вітав дитину з Днем народження, він назвиває дитину своїм світом. Також гуморист неодноразово зазначав, що його Ліззі (так звати 6-ти річну дівчинку) – це справжній подарунок.

До речі, донька дуже схожа на батька та має таке саме відмінне почуття гумору. Вона харизматична та не соромиться демонструвати свій характер.

Артист зазначав, що Ліззі була неодноразово на зйомках “Ліги сміху” – шоу, де Ткач був суддею та тренером команд, які змагалися за звання найбільш смішної.

Ця передача – прообраз КВК, де до речі, засвітився і Юрій. Проте, на відміну від свого колеги Ігоря Ласточкіна, комік здобув популярність лише в Україні. Патріотичний артист дуже принципово ставиться до громадянської позиції.

Щодо дитини, Ліззі опанувала українську й російську, а також пробує себе у різних видах спорта. Щасливий батько ділився новинами, що його дитина вперше стала на ролики.

Демонструє свій талант дівчинка також і у знанні іноземних марок авто. Зірковий батько опублікував відео, де Ліззі розповідає, яку модель полюбляє найбільше.

У теоретичному виборі між “Геленвагеном” та “Ламборгіні”, малеча обирає останню. За словами дівчинки, цей автомобіль кращий, адже він швидший.

Батько, схоже, настільки вражений словами доньки, що ніяк не коментує відповідь, а тільки погоджується.

Ліззі у 6 років вже знається на авто

Прихильники з радістю погодилися з відповіддю малечі й також обрали варіант “Ламба”.

 

Схожі статті