Світлана Лобода взяла інтерв’ю у Монатіка: зірку зацікавила далеко не творчість співака

Світлана Лобода завжди вміла зацікавити свого слухача. Нещодавно зірка постала у новому амплуа. Лобода спробувала себе у ролі інтерв'юера.

Поп-діва сучасної естради Світлана Лобода вирішила по-новому показати процес створення своєї музики. Випустивши нову пісню, зірка вирішила поділитися, як саме відбувається процес написання треку, скільки людей залучено. А щоб глядачеві було цікавіше переглядати її історію, співачка вирішила поділитися моментами, де учасники процесу щиро та безпосередньо відповідають на її питання.

Дмитро Монатік відповідає на питання Лободи

Однією з перших, хто став учасником імпровізованого інтерв’ю виявився Дмитро Монатік.

Світлана без зайвих рухів вирішила запитати все, що її цікавило.

Спершу зірка поставила питання про те, як вплинула на життя Дмитра пандемія. Співак, який  вочевидь був чимось зайнятий у смартфоні відповідав односкладно, давши розуміння, що спілкування, тим паче на камеру для нього зараз не на часі.

Проте, Лободу було не зупинити. Жінка вирішила прямо спитати, що український артист думає про її нову пісню.

На це питання, хоч і коротко, але позитивно відповів Монатік. Ще пак! Він, згідно з інформацією у публікації в Інстаграмі співачки, був одним із творців композиції. Та лаконічна відповідь не влаштовує поп-діву. Вона жартома виражає своє невдоволення.

Раніше зірка розкрила сутність пісні під назвою “Молоко”. Вона розповіла, що трек присвячений сімейній драмі та стосункам з батьками.

Які стосунки у співачки з ріднею?

Відомо, що співачка не проти поділитися інформацією про свою матір. Судячи з публікацій у соціальних мережах, Світлана має дуже теплі стосунки з найріднішою людиною. Вона тепло вітає її завжди з Днем народженням та хизується світлинами часів дитинства. Відомо, що Наталя Лобода (так звати матір поп-діви) вже 38 років, як перебуває у шлюбі.

Наталья Лобода у червоному

Проте, про рідного батька, Сергія, зірка говорить куди менше. Відомо, що чоловік займався раніше танцями. Цікаво, що попри непублічність, саме батько підтвердив чутки про другу вагітність доньки.

 

Схожі статті