Ксенія Мішина випадково проговорилася, куди її везе Еллерт відзначати Новий рік: містечко не з дешевих

Ксенія Мішина, яка не приховує щастя від свого вибору на фіналі шоу "Холостячка", розкрила таємницю святкового відпочинку.

Понад 4,5 мільйона українців пильно слідкували за неймовірно романтичною історією акторки, гумориста та бізнесмена. За серце зірки “Кріпосної” боротьба йшла запекла.

Потенційним обранцям на що тільки не доводилося піти, аби дівчина звернула на них увагу. Проте, вибір холостячки припав на автора популярної гумористичної передачі – Олександра.

За словами головної героїні шоу, закохані продовжили свої стосунки після проекту й одразу почали жити разом. На днях Ксенія Мішина відправилася на відпочинок з коханим. Жінка похизувалася своєю подорожжю. Курорт – один з елітних в Україні.

Відпочивати пара поїхала у Буковель. Про це стало відомо, коли акторка вирішила порадувати підписників відповідями на популярні питання. Звісно, прихильників цікавив святковий відпочинок новоутвореної пари.

Ксенія поспішає на свій літак

Закохані вирішили влаштувати справжню романтичну подорож і відправилися у гори літаком. Очевидно, що дівчина трохи хвилювалася, адже Еллерт запитав фанатів, чи бояться вони подорожувати повітряним транспортом.

Врешті-решт, Ксенія замилувала мережу відмінними українськими краєвидами. Цікаво, що діти на цьому відео пари не з’явилися.

Мішина натякнула про свою подорож

Буковль цього року користується попитом в українців, хоча ціни за проживання на курорті стартують від 150 доларів.

Коли пара відправиться у медовий місяць?

Весілля Мішиної та Еллерта – питання, яке цікавить вже не перший день всіх прихильників. Видно неозброєним оком, що почуття між молодими людьми справжні.

На пост-шоу “Холостячка” обидва з молодят буквально не відходили один від одного. Ксенія постійно тримала свого коханого за руку. Проте, дата весілля досі не відома.

https://www.instagram.com/p/CJPETcJnTuU/?utm_source=ig_web_copy_link

Потенційне подружжя говорить, що у планах одруження таки є. Молодята планують влаштувати спокійний вечір лише для своїх близьких та друзів. Після весілля пара планує подорожувати.

Проте, планами своїми воліє поки на ділитися.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.