Настя Каменських розсекретила меню на новорічний стіл: Потапу можна тільки позаздрити

Співачка Настя Каменських любить подивувати прихильників.

Настя Каменських відома своїми звичками і принципами у харчуванні. Зазвичай, як вона сама зізнається, не порушує їх. Проте з нагоди Нового року і, віддаючи данину порадам астрологів, вирішила відступитися і приготувати саме те, що радать. А це далеко не те, що відповідає принципам харчування зіркової красуні.

На сторінці співачки часто можна побачити дописи, присвячені харчуванню, де вона показує що саме їсть, аби бути стрункою.

Напередодні головного свята року виконавиця не пропустила такої можливості і поділилася з прихильниками чим же зустрічатиме з чоловіком Новий рік. З нагоди свята Настя Каменських вирішила порушити всі правила здорового харчування і наготувала купу всього смачного і не дуже корисного.

Єдине, що лишається незмінним, так це присутність мексиканських страв. Співачка дуже любить Мексику і часто їздить туди на відпочинок. А все тому, що певний час жила там, поки батьки майбутньої зірки виступали там на гастролях.

На знімку, яким співачка поділилася у мережі, вона позує в компанії найкращої подруги Анни Андрійчук-Завгородньої на фоні прикрашеної ялинки. Для святкового знімку дівчата обрали затишні образи, головним елементом яких є масивні кофти. У Насті кофта жовтого кольору, а в Ані – білого.

Так само білий колір переважає у інтер’єрі приміщення, тож можна припустити, що фотографувалися вони вдома у подруги Насті Каменських.

Дівчата настільки схожі, що дехто з прихильників подумав, що це мама і донька, а не подруги.

Проте уважніші підписники виконавиці зауважили, що вони з Анею майже одного віку.

Настя Каменських зізналася, що цього року замість вишуканих страв вирішила повернутися до традицій і зробити все так, як робили наші мами та бабусі. А от декому, навпаки, захотілося змінити звичні салати та страви на щось нове.

Прихильники зірки підтримали таке її прагнення і зізналися, що й самі люблять традиційні новорічні страви і з задоволенням поділилися що буде в них на святковому столі.

А от дехто вирішив не витрачати час на готування і замовити їжу або обійтися фруктами та шампанським.

Схоже, що прихильники зірки не дотримуються чітких традицій, а довіряють своїм відчуттям та настрою.

Схожі статті