Телеведуча Катерина Осадча вперше показала їх з Юрієм Горбуновим сина: хлопчик – просто диво

У просторах інтернету з'явилося досить мила світлина: Катерина Осадча обіймає сором'язливого хлопчика - їх з Горбуновим сина

Новорічні свята продовжуються, а українські знаменитості не перестають підносити подарунки своїм прихильникам. Так Катерина Осадча та Юрій Горбунов вирішили привернути розсіяну увагу своїх підписників світлиною їхнього маленького сина.

Юрій Горбунов разом з дружиною
Юрій Горбунов разом з дружиною

Ранок першого січня

Першого січня Катерина разом із чоловіком відправилися одразу від Насті Каменських та Потапа до бабусі хлопчика.

Телеведуча не залишила без уваги бабусиного пухнастого мурчика та прославила його на увесь інтернет.

Також Катерина показала досить непросту ялинку: дерево було прикрашене новорічними іграшками, які були придбані у різних країнах світу.

Десь позаду дзинькали келихи та столовий посуд, із чого можна зробити висновки: Катерина Осадча та Юрій Горбунов мігрують із столу до столу та весело проводять час.

Світлина з маленьким сином

І наостанок, Катерина вперше опублікувала світлину із сином, де вони разом із котом сидять на підлозі. Телеведуча досить просто одягнена: у сорочку та в’язану накидку. Син не відстає від матері та також виглядає досить інтелігентно.

Скріншот з Інстаграму Катерини Осадчої
Скріншот з Інстаграму Катерини Осадчої

Та здається, що хлопчику не надто подобається увага і він сором’язливо ховає очі і з захопленням роздивляється на мамині руки.

Сподіваємося, що хлопчик дуже швидко звикне до публічності тому, що мати відомих батьків – дуже непросто. А Катерина, як любляча мати, дуже акуратно готує до цього сина.

Можливо у 2021- му році ми побачимо більше світлин з маленьким Горбуновим та взаємодій зіркового подружжя з ним, адже підписники досить позитивно реагують на нього та чекають новин.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.