Олена Шоптенко показала, хто допоміг їй пережити розлуку з Олегом Винником: це не чоловік і навіть не син

Танцівниця Олена Шоптенко поділилася святковими моментами.

Танцівниця і хореограф Олена Шоптенко поділилася з прихильниками моментами святкування Нового року. Провела його відома білявка у колі родини.

Хореограф, поділившись святковим знімком, зауважила, що тепер рухатися можна лише вгору і привітала прихильників зі святом.

Прихильники відповіли танцівниці взаємними привітаннями і зауважили, що її син дуже виріс. А от сама Олена Шоптенко переконана, що таке враження складається через білу сорочку, у яку був одягнений хлопчик. А доповнили святковий образ чорні штани.

Крім того, хореограф постала на святковому знімку у білому гольфі та синіх вибілених джинсах. Образ доповнило розпущене волосся та тепла родинна атмосфера.

На знімку зіркава матуся з сином з захопленням розглядали прикраси на ялинці.

Сфотографувалася Олена Шоптенко з сином біля великої ялинки, яку танцівниця показувала, як прикрашала. Поруч з зеленою красунею стояв гном, на якого теж звернули увагу прихильники, і пакунки з подарунками.

Крім того, у Олени Шоптенко та її сина з’явився відразу два нових друга – собаки. Кумедними фото та відео чотирилапих відома танцівниця поділилася у сторіз в мережі.

Новий друг Олени Шоптенко
Новий друг Олени Шоптенко

Як на них відреагували прихильники білявки не відомо, проте не викликає сумнівів, що знімки та відео дуже сподобалися підписникам танцівниці.

На ролику, яким зіркова матуся поділилася у мережі, її дворічний син махає перед собакою кухонним рушником, а на відео танцівниця написала “Майже коррида”.

Собака з сином Олени Шоптенко
Собака з сином Олени Шоптенко

А на другому знімку трохи інший песик лежить на підлозі вітальні недалеко від обігрівача.

Ще один друг Олени Шоптенко
Ще один друг Олени Шоптенко

Схожі статті