Перестали боятися: Катя Осадча та Юрій Горбунов показали обличчя сина

Юрій Горбунов та Катя Осадча поділилися святковим фотознімком свого трьохрічного сина Івана.

Уже в лютому Катя Осадча та Юрій Горбунов святкуватимуть четвертий день народження свого сина Івана. Зіркове подружжя завжди з радістю ділиться спільними сімейними фотознімками, однак ніколи не показують обличчя хлопчика.

Декілька днів тому телеведучі опублікували знімок із новорічного святкування. На ньому маленький Іван сидить разом з мамою на фоні прикрашеної ялинки і гладить кота. У кадрі також помітна рука жінки, скоріше за все, це бабуся хлопчика.

“У бабусі в гостях”, – підписала фото з сином зірка “Світського життя”.

Фото з Instagram Каті Осадчої
Фото з Instagram Каті Осадчої

Цікаво, що це одне з перших фото у соціальних мережах Катерини та Юрія, на якому можна роздивитися обличчя Івана. Хоча він і не дивиться у камеру прямо, помітно, що малюк дуже схожий на свого тата.

Сама Катя Осадча сидить без особливої зачіски, макіяжу, у стриманому наряді — темні класичні брюки, білу блузку з чорним принтом, а на плечі накинула мереживний білу хустку.

На відміну від багатьох колег по шоу-бізнесу, Катя Осадча та Юрій Горбунов святкували Новий рік у Києві. Пара поділилася у соціальних мережах яскравими фотографіями та побажали своїм підписникам щастя.

“Зі святом! Нехай новий 2021 принесе тільки радість! У 2020 було багато випробувань і хай все це залишитися в році, що минає. Будьте здорові! Загадуємо всі бажання опівночі і нехай вони всі збудуться!”, — написала телеведуча.

Осадча зізналася, що у неї великі плани на 2021 рік, тож вона із нетерпінням чекає на усі події, які їй приготували наступні 365 днів.

Схожі статті