Нова дружина Остапчука не соромиться чоловіка за несплату аліментів та хизується переїздом у нову квартиру

Христина Остапчук продовжує вражати відвертістю.

З настанням Нового року дружина шоумена Володимира Остапчука Христина продовжує ділитися моментами зі свого життя.

Дівчина зізналася, що святкувала прихід Нового року у компанії чоловіка, але під час підготовки не забули вони і про дітей телеведучого.

Христина зізналася, що приготували для Емілії та Евана багато подарунків від усіх. А от вручити у них поки не було можливості.

Христина Остапчук не забула і про дітей коханого
Христина Остапчук не забула і про дітей коханого

У зв’язку з цим прихильники нотаріуса поцікавилися, чи не соромно новій дружині шоумена за його витівки.

Зокрема, пригадали підписники Христини брехню телеведучого про ідеальні стосунки у родині. Хоча сама його колишня дружина Олена Войченко зізналася, що не подавала на розлучення, оскільки не хотіла псувати участь у шоу Володимирові Остапчуку.

Дівчина у відповіді запевнила, що за чоловіка їй не соромно. Адже, за її словами, знає все про прагнення допомагати власним дітям.

Христині Остапчук не буває соромно за коханого
Христині Остапчук не буває соромно за коханого

Проте, як зауважила Христина Остапчук, його колишня дружина, перекладач Олена Войченко, не дає можливості Володимирові остапчуку повноцінно брати участь у вихованні та утриманні дітей.

Так само не соромно було зірковій дружині і за проект “Танці з зірками”, у якому брав участь її ще майбутній чоловік. Вона зауважила, що це лише шоу і на учасників накладається багато обмежень.

Нещодавно Христина Остапчук поділилася черговими змінами у житті, проте подробиць поки не розкриває. Вона зауважила лише, що вони вирішили переїхати на нову квартиру, чим викликала неоднозначну реакцію прихильників.

Христина Остапчук похизувалася новою квартирою
Христина Остапчук похизувалася новою квартирою

Одні відверто здивувалися, що подружжя не має власного житла і поцікавилися чому ж не куплять свою. Таке питання, схоже, напросилося після дописів нотаріуса про вартість косметики та наявність у її гардеробі брендового одягу.

Христина ж зауважила, що на власне житло поки збирають, а квартиру знімають виключно через принципи дівчини про те, що чоловік має привести дружину на свою територію, а не навпаки. Хоча, судячи з відповідей, дівчина не виключає і того, що вони можуть перебратися у невеличку квартиру Христини.

Про нове житло нотаріус нічого поки не розповіла. Лише зауважила, що вона менша і затишніша і у ній є велике дзеркало. Тож скоро знову зможе радувати прихильників щоденними образами, які так їм подобаються.

Христина Остапчук поділилася подробицями нового житла
Христина Остапчук поділилася подробицями нового житла

А от деякі відверто порадили зірковому подружжю не витрачати гроші на дурниці і тоді в них швидко з’явиться можливість обзавестися власним помешканням.

Така реакція, схоже, дуже не сподобалася Христині і вона порадила прихильникам залишити свої поради при собі.

Схожі статті