Олег Винник розповів, чого йому не вистачило в Одесі

Український співак Олег Винник розповів про те, чим йому доводиться жертвувати заради популярності.

Популярний український співак Олег Винник зізнався, що слава приносить йому не тільки задоволення. Зараз жіночий улюбленець проводить гастрольний тур по містах України. Зірка українського шоу-бізнесу розповів, що у нього дуже щільний графік, іноді він навіть не встигає поспати. Іноді, прокинувшись вранці, він не розуміє, в якому місті знаходиться.

Приїхавши на концерт в Одесу, він бачив море тільки з вікна свого номера, зізнався Олег Винник в програмі «Зірковий шлях».

«Як то кажуть, я складаюся з болю на сьогоднішній день», – поскаржився Олег Винник і додав, що дуже хотів би скупатися в ще теплому морі, покуштувати місцеві делікатеси.

Винник розказав, що йому боляче спостерігати, як інші купаються в прозорій водичці, лежать на хвилях і розслабляються. Співакові також так хотілося би, але йому не можна.

«Я хочу, просто як дитина. До сліз часом буває. Але що робити, таке життя. Сам, як то кажуть, винен…», – поділився Винник.

Олег Винник

В інтерв’ю співак також розповів про особливості свого раціону. Він дуже простий, як для зірки: Винник їсть картоплю, тюлечку «по-одеськи» з томатною пастою і чорним хлібом, з огірочком.

«Ну і «запітніла» теж може бути трохи для кровообігу», – зізнався співак.

Нагадаємо, крім концертів Олег Винник є учасником шоу «Танці з зірками». На ньому він демонструє свою харизму і здібності до танцю разом з партнеркою Оленою Шоптенко.

Схожі статті