Битва Тін: Канделакі повністю повторила образ української діви Кароль

Діва української сцени Тіна Кароль та російська телеведуча Тіна Канделакі обрали для офіційних виходів однакові наряди. Кому сукня пасує більше, вирішують прихильники.

Серед користувачів мережі, які цікавляться модою та шоу-бізнесом, розгорнулася суперечка навколо двох Тін. Точніше, навколо їхніх нарядів.

Одна з найпопулярніших українських співачок Тіна Кароль наприкінці минулого року разом із Юрієм Горубновим була ведучою популярного телешоу на каналі “1+1” “Танці з зірками”. На один з ефірів, що відбувся у грудні, Тіна вдягла незвичайну білу сукню з асиметричним вирізом на грудях від британського дизайнера грузинського походження Давіда Коми.

Тіна Кароль і Юрій Горбунов на Танцях з зірками
Тіна Кароль і Юрій Горбунов на Танцях з зірками

У новому році, 1 січня, у схожому наряді з’явилася інша зіркова Тіна. Щоправда, з Росії. Телеведуча та зірка програми “Найрозумніший” Тіна Канделакі поділилася з прихильниками фотографією, на якому вона позує у такій самій сукні, тільки чорного кольору.

Підписники відразу вирішили влаштувати справжній модний батл, аби розібратися, кому ж цей наряд пасує більше. Однак, визначити стовідсоткову переможницю не вдалося, так як думки користувачів глобальної мережі розділилися практично навпіл.

  • “Об’єктивно, обидві красуні та розумниці. Тіна Канделакі — також достойна жінка у всіх розуміннях. Тіна Кароль для мене просто ближча, і можна сказати, рідніше”;
  • “Чорний колір звісно робить жінку більш стрункою, ніж білий”;
  • “Обидві красуні, й обидві виглядають просто шикарно”, — прокоментували користувачі.
Тіна Канделакі та Тіна Кароль
Тіна Канделакі та Тіна Кароль

Фанати також оцінили підбірку кольорів — темненько обрала темний колір, а блондинка — білий.

До речі, вартість такої сукні на сайті дизайнера становить від 1375 доларів.

Схожі статті