Справжні татусеві доньки: як виглядають дочки Меладзе, Борисюка, Еллерта та інших відомих чоловіків

Існує стереотип, що чоловіки мріють про сина. Однак лише з доньками справжні брутали здатні перетворитися на милих та ніжних татусів. Чиї зіркові доньки надзвичайно схожі на татусів, читайте далі.

Олександр Еллерт та Еля

Еллерт разом з донькою
Еллерт разом з донькою

Для прихильників найромантичнішого шоу країни “Холостячка” став справжнім відкриттям той факт, що у головного претендента на серце Ксенії Мішиної є донька. Дванадцятирічна Еля народилася у першому шлюбі ще в студентські роки.

І хоча донька стала несподіванкою для телеглядачів, вони відзначили, що Олександр надзвичайно любить дівчинку, а вона дійсно схожа на зіркового тата.

Віталій Борисюк і Анна

Віталій Борисюк з дружиною Ольгою Сумською та донькою Анною
Віталій Борисюк з дружиною Ольгою Сумською та донькою Анною

Анна — єдина донька українського актора Віталія Борисюка. Але дівчинка має страшу сестру по маминій стороні. Якщо перша донька Ольги Сумської, Антоніна Паперна, як дві каплі води, схожа на маму, то Аня вдалася у тата.

Сьогодні дівчинці 18 років і вона вирішила продовжити акторську династію батьків. Анна Борисюк навчається на театральному факультеті університету культури імені Карпенка-Карого.

Михайло Галустян і Естелла

Михайло Галустян і донька Естелла
Михайло Галустян і донька Естелла

Російський комедійний актор досить рідко радує своїх прихильників фотознімками з родиною. Однак на рідкісних кадрах помітно, як його донька Естелла схожа на тата. До речі, дівчинка також мірє стати видатною артисткою, тож після школи відвідує театральний гурток, а зірковий тато лише підтримує свою маленьку копію.

Костянтин Меладзе та Лія

Костянтин Меладзе та молодша донька Лія
Костянтин Меладзе та молодша донька Лія

Від першого шлюбу у видатного пролюсера та автора пісень залишилося троє дітей: дві дівчинки та хлопчик. Лію, молодшу доньку Меладзе, постійно називають копією тата в молодості. Цього року дівчинка відсвяткує своє 17-річчя.

Схожі статті