Дружина Володимира Остапчука змусила шоумена назавжди забути про минуле життя з Оленою Войченко

Христина Остапчук показала, як проводить час з коханим.

Піддавшись святковому настрою, Христина Остапчук вирішила поділитися з прихильниками романтичним відео.

У ньому дружина шоумена показала, як закохані проводять разом час. Крім того, що Христина та Володимир щасливі, вони ще й відвідали новорічне містечко, де насолоджувалися товариством одне одного, каталися з гірки та ласували глінтвейном.

Володимир і Христина Остапчуки насолоджуються спільним проведенням часу
Володимир і Христина Остапчуки насолоджуються спільним проведенням часу

При цьому, дітей телеведучого з ними не було, хоча нотаріус і запевняє, що дуже їх любить і хоче проводити з ними час.

Крім того, Христина у сторіз поділилася, що свята вони проведуть разом з батьками, спершу Володимира, а потім відвідають і її.

Зважаючи на те, що пара спершу поїхала до батьків шоумена, які живуть в Умані, прихильники під відео попросили Христину провести їм віртуальну екскурсію містом.

Як виявилося, серед прихильників нотаріуса є ті, для кого Умань теж рідне місто, але склалося так, що давно там не були.

Проте навіть насичені плани та прохання підписників не змусили Володимира та Христину відмовитися від того, аби трохи зануритися у дитинство і порозважатися на гірках.

Такий самий ролик виклав на своїй сторінці в Інстаграм і шоумен Володимир Остапчук.

Схоже, таким щирим і душевним відео пара вирішила продовжити для своїх прихильників святковий настрій та подарувати атмосферу ще одного чарівного свята – Різдва.

Прихильники в боргу не залишилися і теж привітали улюблену пару зі святами, зауваживши, що відео-історія вийшла напрочуд красивою.

Дивним видалося те, що пара зовсім забула про дітей Володимира Остапчука. адже нотаріус сама зауважила, що приготувала їм подарунки, але поки не було можливості віддати.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.