Потап похизувався незвичайним подарунком, який йому зробила кохана Настя Каменських: «Це просто фантастика»

Чарівна Настя Каменських потрапила "саме у яблучко" та зробила неймовірний подарунок чоловіку.

Зимові свята йдуть, а подружжя Потапенків не припиняє дивувати своїх прихильників за допомогою соціальних мереж. Так із приходом Різдва, Олексій Потапенко (Потап) не втримався та похизувався подарунком, що зробила йому кохана жінка Настя Каменських на Різдво у мережі Інстаграм.

Захоплюючий подарунок

Портрет Потапа
Портрет Потапа

Співачка подарувала йому неймовірну картину та дуже непросту: із вирізок різноманітних  журналів. У захваті Потап схопився за телефон та почав знімати цей витвір мистецтва і прокоментував:

“Моя кохана зробила мені несподіваний та неймовірний подарунок !!! Приголомшливу картину, яка створена з колажу журналів і зображень, це перша робота яка точно передає мій внутрішній стан, спасибі Насті. Це крутіше ніж будь-що, це мистецтво !!! У рік свого сорокоріччя, я просто зобов’язаний випустити соло альбом і зроблю цю картину його майбутньої обкладинкою! Всіх з Різдвом!”

Потап зовсім не скупився на компліменти та висловлював свої захоплення у різноманітних формах. Йому дуже сподобався той факт, що його зобразили із заплющеними очима та із золотим ціпочком. Автором роботи виявилася креативна Олександра Січкан.

А як же Настя?

А згодом співак показав підписникам іншу роботу того ж самого художника. На другому поверсі в будинку подружжя висить портрет Насті, також зроблений із колажу журналів, але менш яскравий та ніжніший. Настя, як її чоловік, намальована з прикритими віками.

Портрет Насті Каменських
Портрет Насті Каменських

Олексій присвятив портрету декілька історій в Інстаграм і зробив повноцінну публікацію. Здається, що подарунок йому дійсно дуже сподобався.

Будемо сподіватися, що Потапенко дотримується свого слова і зовсім скоро ми побачимо новий альбом від ПТП, де у якості обкладинки буде виступати подарунок від коханої жінки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.