Хореограф Влад Яма пригадав щасливе майбутнє та поскаржився фанатам на непростий період: “Аж руки сверблять”

Хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма продовжує жалітися в соцмережах.

Відомий український хореограф Влад Яма ніяк не може звикнути, що він немає змоги тренуватися. Бо ні для кого не секрет,  що танцюрист обожнює займатися спортом. Та на жаль, декілька місяців тому стався інцидент, який посприяв тому, що Влад з медичних показань, не може отримувати фізичну нагрузку на руки.

Неприємний інцидент

Нагадуємо, що у листопаді Влад Яма у танцювальному шоу “Танці з зірками”, в якому він бере участь в якості суді, отримав травму та був госпіталізований каретою швидкої медичної допомоги.

Не перелом

Влад Яма пізніше розповів, що під час тренування почув гучний хрускіт та боявся, що буде перелом.

Дружина хореографа Лілія проінформувала своїх підписників Instagram, що перелому на щастя немає. Тепер же прихильники, замість регулярних тренувань Влада Ями у його сторіз, час від часу читають про те, як танцюрист сумує за цим заняттям. Адже Влад відноситься до спорту з такою ж пристрастю, як і до бальних танців.

Скріншот з Інстаграм Влада Ями
Скріншот з Інстаграм Влада Ями

Артист опублікував відео, де він ще міг тренуватися тренуватися та наклав на нього чорно-білий фільтр, так, ніби це було дуже давно і підписав:

Згадую, аж руки сверблять та поки не можна.” Також хореограф пожалівся, що через локдаун залишається тільки їсти.

Згодом Влад Яма опублікував знімок старої газети, де у заголовку написано, що Влад навчив танцювати 600 дітей у лагері свого дитинства.

Фото вищезгаданної газети
Фото вищезгаданної газети

На превеликий жаль, не всі здатні стійко перенести карантин та відсутність фізичної активності. Сподіваємося, що Влад Яма використає вільний час з користю та добре відпочине, перш ніж дивувати своїх прихильників новими танцювальними рухами.

Схожі статті