Переможниця шоу “Танці з зірками” Ілона Гвоздьова показала, як виглядає її тіло через 3 місяці після пологів

Ілона Гвоздьова своїм прикладом показує, яких результатів можна дістатися після пологів.

Разом з шоуменом Ігорем Ласточкиним Гвоздьова стала переможницею шоу Танці з зірками в 2018 році. В 2019 Ілона танцювала в парі з Володимиром Остапчуком.

Переможниця шоу танці зірками на 1+1 Ілона Гвоздьова нещодавно стала мамою. У травні 2020 року Ілона поділилася зі своїми підписниками, що після відпочинку в Домінікані дізналася, що вагітна другою дитиною. У хореографа вже біла старша дочка Валерія.

Народження маленького Домініка

А вже у жовтні стало відомо, що Ілона привела на світ чудесного хлопчика та назвала його Домініком в честь міста, де завагітніла.

Ілона Гвоздьова – одна з тих, хто вважає, що прийти до форми після пологів хоч і важко, але можливо. Танцюристка не покидає своїх підписників і запрошує усіх пройти з нею увесь шлях від вагітності до повного відновлення.

Спорт – це стиль життя

Вона не жалкує своїх сил та знімає на камеру усі свої тренування, вправи, масажі та інше. Так, сьогодні Ілона опублікувала відео, у якому вона показує стан свого живота. Варто сказати, що Ілона знаходиться у чудесній формі, а її зауваження щодо якості шкіри повністю виправдовують себе.

Скріншот сторіз Ілони
Скріншот сторіз Ілони

Звісно Ілона має неабияку фізичну підготовку і тому, прийти до тями після такого невиснажливого процесу для організму, для неї набагато легше.

Але Ілона запевняє своїх підписників, що це можливо для кожного. Бо як не крути, тіло з вдячністю відноситься до роботи над собою.

Також просто необхідно додати , що Ілона подає приклад усім матерям України, як дуже різностороння та хороша мати.

Схожі статті