Розчулений Потап присвятив дружині Насті Каменських вірші: колишній і не снилося

Олексій Потапенко не стримав емоцій на відпочинку та присвятив Насті Каменських вірші.

Продюсер та виконавець Потап та його дружина Настя Каменських не з тих, хто стане ділитися своїми почуттями на публіку. Адже протягом десяти років їм успішно вдавалося  приховувати свій бурхливий роман.

Деяких не проведеш

І не дивлячись на те, що все ж таки, деякі здогадувалися про їх почуття, більшість повірила у прискіпливе ставлення Олексія до своєї майбутньої обраниці. Тому весілля зіркової пари було шоковою новиною для багатьох.

Лірика від Потапа

Нещодавно Потап на своїй Instagram сторінці виклав сумісне фото з Настею Каменських та незвичайно підписав. Олексій присвятив своїй дружині вірші.

Проведи зі мною захід
Зустрінь зі мною світанок
Ми живемо лише тільки раз
Більше у нас життів немає
Проживи зі мною нашу мить
Подаруй свою любов
Богу потрібен один клік
Що б Стерти мене з тобою

ПТП з нового, все про те ж …. так ви говорите, що хочете від сольного альбому лірики, так?

Ті, хто слідкують за творчістю Олексія прекрасно знають, що хоч він людина і творча, але любовні вірші – не його стихія, тож можна сказати, що Потап намагається звернути гори заради коханої. І спостерігати за цим неймовірно приємно, адже Настя дуже приваблива жінка.

Настя ж не затримала відповідь та написала:

Дякую тобі за ще один солодкий та веселий день!

Публікація одразу ж набрала багато коментарів. Знаменитості залишали там свої сердечка, а прихильники просили Потапа писати побільше ліричних творів. Потап відповіді не дав, але з огляду на його настрій, нам варто чекати чогось про кохання.

Схожі статті