Український виконавець MONATIK вперше показав свого підрослого сина: росте богатир

Співак Дмитро Монатік показує, як проводить час на курорті та як його сини вчаться дружити з водною стихією.

Ім’я Монатика сьогодні відомо не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Його власника часто можна побачити на екранах телевізорів. Харизматичного невисокого артиста запрошують на рейтингові телевізійні проекти і в серіали. Знімаючись, артист встигає гастролювати, влаштовувати масштабні шоу і записувати нові пісні.

Але зовсім небагато людей пам’ятають його, як хлопчика який прийшов на проект “Голос”, щоб стати суперзіркою. І як суддя цього шоу , відомий репер Серьога сказав йому, що він ніколи не доб’ється успіхів.

Популярність – справ не з легких

Зараз же Діма Монатік настільки популярний, що не може собі дозволити опублікувати фото з родиною. Мабуть тому, що не хоче приносити їм невдобства. Але серце батька і любов до сина сильніші і часом дуже хочеться поділитися своєю любов’ю з іншими.

Родина

Новорічні канікули родина Монатіка в повному складі  проводить на елітному курорті.

Скріншот сторінки Діма Монатіка
Скріншот сторінки Діма Монатіка

Так, сьогодні Монатік опублікував відео зі старшим сином Данею і молодшим Платоном. Хлопчики п’яти і чотирьох рочків весело та з користю проводять час з батьком, вчиться плавати у воді та під водою. А батько не може натішитися своїм батьківством. І навіть хороший удар в голову від сина не може зіпсувати ці прекрасні моменти.

“Моя гордість та моя мега любов! Запам’ятовую кожну мить…секундами кожними” – так підписав відеоматеріал  Діма.

Сподіваємося, що  це не останній раз, коли Дмитро ділиться своїм сімейним життям.

Адже прихильники Монатіка здебільшого доброзичливі і щирі люди, як і їх кумир.

Схожі статті