Камалія проміняла острови на українські Карпати: економить статки коханого Захура як може

Камалія не схожа на жінку, яка буде економити на собі. Проте, на час новорічних свят зірка обрала не найдорожчий відпочинок.

Камалія. Ця співачка нікого не може лишити байдужим. Чиюсь увагу вона привертає своїми вокальними даними, хтось дивиться на її історію кохання та мріє, аби прекрасний принц прийшов і в їхнє життя. Є ті, хто критикують жінку, мовляв, за шалені статки Захура кожна може стати співачкою та підкорити вітчизняну сцену.

Зірка з загадковим творчим псевдонімом, що наче зійшов до нас зі сторінок арабських казок не звикла собі ні в чому відмовляти. Камалія не приховує, що чоловік допомагав їй відкрити власний бізнес, а також спонсорував її ідеї.

Жінка звикла відчувати себе світською левицею та відпочивати на елітних курортах. Проте, цього року щиро радіє часу, проведеному у Карпатах.

Камалія цього року відпочиває в українських Карпатах

Камалія розповідає, що дуже здивована якістю сервісу, проте, за її словами Україні є над чим працювати. Свій відпочинок зірка коментує так:

“Це, звісно не Європа, але не дуже далеко. Розвивається додаткова інфраструктура, і я сподіваюся, що незабаром ми зможемо отримувати послуги світового класу.

Але потрібно мати на увазі, що більшість українців не можуть дозволити собі платити ті ціни, які вони ввели в цьому році”

Що ж, цікаво, чи згадала співачка, відпочиваючи на українському курорті, своє колишнє життя.

Ким була Камалія до того, як вийшла заміж?

До того, як Захур одягнув на руку жінки омріяну обручку, майбутню співачку звали Наталія Шмаренкова.

Проте, навіть, маючи просте ім’я, дівчина вже знала, що буде зіркою.

Архівне фото Камалії – юна красуня

Її з дитинства оточували педагоги з музичного виховання. Вокал завжди був пристрастю Камалії. Вже з юних років вона стала брати участь у різних конкурсах, де її талант був високо оціненим. А перші кошти на кліпи шукали батьки співачки.

Єдине, про що хвилювалися найрідніші люди зірки – це про те, що шоу-бізнес може зіпсувати їх доньку.

А ось, кому шоу-бізнес приніс не бруд, а золото – так це Примадонна. Детальніше у відео:

Схожі статті