Потенційно вагітна Настя Каменських показала круглий животик: дружині Потапа вже нічого приховувати

У 2021 році всіх фанатів шоу-бізнесу змусила замислитися нова загадка: чи носить під серцем Настя Каменських дитину Потапа?

Настя Каменських вже давно у шлюбі з Олексієм Потапенко (репер Потап). Попри те, що в чоловіка вже є майже дорослий син, чутки про вагітність співачки не вщухають.

Настя й сама любить провокувати відвертими фото та відео у своєму мікро-блозі. Проте, одна з останніх світлин, зроблених під час новорічних свят, змусила серйозно замислитися кожного прихильника: можливо жінка при надії.

Спровокувало підписників це фото:

Дійсно, животик у Насті видно, не зважаючи на, здавалося б простору сукню у піжамному стилі. Додає жаги до пліток і сама жінка.

Зазвичай зірка швидко реагує на всі плітки, пов’язані з її вагітністю. Не раз Каменських розповідала, що медіа, на її думку, так і чекають, коли у них з Потапом з’явиться дитина. Щоб чутки не поширювалися, співачка кожного разу захищала свою честь та публікувала спростування у вигляді еротичних оголених фото.

Та не зараз.

Здається, Настя навпаки дає прихильникам ряд підказок про те, що вона при надії.

Останньою краплею стали відео зі сторіз зірки, де помітно, що за шортами ховається маленький кругленький животик.

Животик вже помітно. Скріншот зроблено з Instagram-сторінки співачки

Одразу після цього Каменських опублікувала фото у купальнику, щоправда, жінка стала проти світла задля того, щоб було видно лише силует її фігури. Видно, що худорлявість – вже не фішка Насті.

Скріншот зроблено з Instagram-сторінки співачки

Підписники відреагували достатньо негативно, що дуже дивує. Зазвичай світлини співачки викликають захоплення, а цього разу підпали критиці:

  • “Пора про дітей подумати? А у творчості якого нового?”
  • “Може краще дитину завести? Нудно вам…”
  • “Філософські думки під фоткою в купальнику”
  • “Тоді не тримайся так за голову невтішно”

Та Настя вміє боротися з хейтом та ігнорує відверто негативні коментарі. А ось, хто теж не реагує на хейт та вправно приховує свою вагітність – це Ані Лорак.

Схожі статті