Ірина Білик після свят сідає на жорстку дієту: чого не зробиш, щоб утримати коханого чоловіка

Ірина Білик завжди намагалася тримати у формі. Та схоже, новорічний "крабов'є" коштував кількох нових сантиметрів на талії.

Ірина Білик. Ця співачка точно знає, як потрібно за собою доглядати. Зірку, хоч і підозрюють у численних пластичних операціях, за її майже бездоганну зовнішність ніхто не може дорікнути.

Нещодавно у сторіз артистка розповіла, що готується сідати на дієту після новорічних свят. Вона обрала собі програму по детоксикації організму. Зірка домовилася з однією з компаній, що б та доставляла їй корисну та легку їжу.

“Я починаю нове життя”

Саме так висловилася про початок своєї дієти Ірина. Білик показала, що на сніданок їй прислали млинці. Щоправда, більше деталей про своє корисне харчування жінка не стала викривати.

Ірина Білик морить себе дієтою

Навіщо себе мучити дієтами?

Навіщо жінці, здавалося б з ідеальною фігурою морити себе дієтами. Дійсно, фотографіями у купальниках Ірина не балує своїх прихильників.

Помітно, що до душі зірці припадають об’ємні сукні, балахони. Навіть на відпочинку вона намагається прикривати плечі та спину. Щоправда, не можна так судити, можливо це лише такий стиль.

Помітно, що Ірина має худорляві довгі ноги, які не соромиться демонструвати на фотографіях.

Можливо головний мотиватор правильного харчування – чоловік. Особисте життя може змотивувати будь-яку дівчину взятися за себе, тим паче, як ми знаємо, Білик довелося пройти тернистий шлях до омріяного щастя.

Першим цивільним чоловіком Ірини був музикант та продюсер Юрій Нікітін. Артисти прожили разом 7 років і навіть після розставання продовжили працювати разом.

Наступним коханням співачки був Андрій Оверчук. З ним вона навіть вінчалася і народила у цьому шлюбі сина Гліба. Проте, стосунки виявилися не міцними.

Тепер Білик нарешті знайшла свою людину. З Асланом Ахмадовим артистка у шлюбі вже 5 років і має спільну дитину.

Будемо сподіватися, що це не він змушує прекрасну білявку дотримуватися дієти, а любить її такою, як вона є.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.