Кварталівець Юрій Ткач привів доньку на знімальний майданчик: змалечку привчає до сцени

Донька Юрія Ткача скоро стане народною улюбленицею, так активно бере кварталівець малечу на знімальний майданчик.

Свою доньку Юрій Ткач ніжно називає “крошка Ліззі”. Чарівна дівчинка з величезними очима та жвавим характером може замилувати будь-кого. Малеча вже знає, як це бути зіркою, адже батько намагається висвітлити майже кожен день їх життя. Ліззі успадкувала відмінне почуття гумору та любить дотепно кепкувати з родичів.

Понад мільйон підписників Ткача обожнюють відео, де з’являється дитина. Навіть більше вподобайок збирають такі публікації.

Нещодавно Юрій показав, що дівчинка відвідала його під час зйомок чергової комедії. Ткач був у звичному образі українського хлопця. Виконував роль він у вишиванці.

Робочий день актора розпочався стандартно: він змінив костюм та загримувався. Та у перерві все пішло шкереберть, адже дружина Віка привела у павільйон, де відбувалися зйомки дитину.

Одразу вся увага акторів та режисерів перемикнулася на малечу. Виявляється, майже всі члени творчої групи знайомі з дитиною. Першою кинувся обіймати Ліззі, звісно батько, проте, не менше раділа появі доньки Ткача й акторка Ірина Сопонару. Інші актори також були у захваті, що їх навістила дівчинка.

Всі у захваті від появи Ліззі

Можна подумати, що Ліззі вже гарантовано місце серед бомонду акторів, адже батько дозволив їй бути на зйомках. Проте, донька вирішила зайняти режисерське крісло та одразу почала керувати Юрієм. На неї одягнули справжні навушники та дали у руки мікрофон.

Помітно, що малеча має сильний характер

Звісно, з підказками, але дуже впевнено дівча дало команду, аби зірковий батько поводився зібраніше у кадрі. Тоненький голос у мікрофоні замилував всіх присутніх на знімальному майданчику зірок.

Схожі статті