Катя Осадча у сонячному Дубаї зізналася, що нудьгує: Юрій Горбунов засмучений

Катя Осадча продовжує насолоджуватися відпочинком.

Зіркове подружжя Каті Осадчої та Юрія Горбунова – одне з небагатьох, кому таки вдалося вирушити на відпочинок за кордон.

Пара насолоджується спільним проведенням часу, теплом і неймовірними краєвидами.

При цьому, Катя осадча і Юрій Горбунов не забувають ділитися з прихильниками красивими знімками. Проте навіть у цьому ідеальному місці все не настільки чудово.

Катя Осадча насолоджується довгоочікуваним теплом
Катя Осадча насолоджується довгоочікуваним теплом

Катя Осадча зізналася, що взимку вона по-справжньому сумує за сонцем, квітами та зеленню. Тож, рятуючись від зимової депресії та сірості, подружжя вирішило гайнути в сонячні Емірати.

На знімках у Інстаграмі Катя Осадча постала у білій туніці, з-під якої видніється чорний купальник. Доповнюють ніжний курортний образ темні окуляри та незмінний аксесуар – капелюшок.

При цьому, як виявилося, ведуча “Світського життя” не єдина, кому взимку чогось бракує. Комусь. як і ведучій, хочеться тепла, сонця і яскравих барв. А хтось мріє про те, щоб зима стала зимою з морозами та снігом. В той час, як влітку навпаки, не вистачає свіжості та прохолоди.

Але знайшлися і жартівники, які вирішили не упускати можливості посміятися над нинішньою ситуацією і новими заборонами. Вони зауважили, що зараз людям найбільше не вистачає шкарпеток. Схоже, останні карантинні заборони добре попсували комусь настрій.

Незважаючи на те, що катерині Осадчій в Україні броакує сонця. на знімках. якими вона постійно ділиться в мережі, вигляд вона має неперевершений. Це зауважили і прихильники, відмітивши, що навіть у похмуру погоду, телеведуча завжди посміхається та має чудовий вигляд.

Схожі статті