Молода дружина Віктора Павліка розповіла, коли народить первістка: влаштує подарунок на 27-річчя

Катерина Репяхова не втомлюється обговорювати подробиці своєї вагітності.

Народний артист України Віктор Павлік та його молода дружина Катерина Репяхова готуються стати батьками.

Особливо переживає цей період сама дівчина, адже для неї це перша вагітність. Попри це, Катерина впевнена, що буде чудовою мамою.

Як зауважила зірклова дружина її часто засипають запитаннями щодо того, коли їй народжувати і кого саме чекає зіркове подружжя. На одне з цих питань дівчина відповіла у дописі, яким поділилася на своїй сторінці у мережі Інстаграм.

Катерина Репяхова показала фото УЗД майбутньої дитини
Катерина Репяхова показала фото УЗД майбутньої дитини

Дівчина зауважила, що за прогнозами лікарів має народити 13 червня і зізналася, якщо так станеться, то вона отримає найкращий подарунок на свій день народження. При цьому дівчина зізнається, що вона сумнівається, що народить саме у свій день народження.

А от про те, кого саме чекають зіркові батьки дівчина поки не розповіла, але пообіцяла поділитися і цією інформацією.

Також прихильників цікавило який же термін у дружини Віктора Павліка, адже її живіт не такий вже й великий. На це питання дівчина вирішила відповісти, повідомивши прихильникам, що зараз вона на 19 тижні вагітності. І за цей час встигла зробити 4 УЗД.

Аби підігріти інтерес підписників, дівчина поділилася фотографіями майбутнього малюка у сторіз.

При цьому у коментарях під дописом прихильники Катерини Репяхової почали вгадувати кого ж все таки народить дівчина і побажали здоров’я їй та майбутньому малюку. Вони зазначили, що зараз у дівчини найкращий період, коли потрібно бути у гарному настрої, побільше спати і насолоджуватися життям.

Саме цим, судячи зі сторіс дружини Віктора Павліка, вона і займається.

Схожі статті