Олександр Еллерт задумався про дітей з Ксенією Мішиною: спільна відпустка не пройшла даремно

Кохання Ксенії та Олександра нагадує романтичну мелодраму. Ніхто не вірив до кінця, що ця пара буде разом.

Вперше в Україні переформатували шоу “Холостяк” та зробили так, щоб за серце жінки змагалися 15 претендентів. Обирати собі нареченого зголосилася Ксенія Мішина, яку вся країна знала за роллю деспотичної Лідії з серіалу “Кріпосна”.

У житті акторка виявилася геть іншою, аніж її зобразили на екрані. Вона мила, привітна та майже завжди усміхнена. Ксенія виховує сина з яким обожнює проводити час.

Переміг у битві за руку та серце Мішиної гуморист та автор “Квартал 95” Олександр Еллерт.

Дійсно, ніхто не міг повірити, що пара буде зустрічатися всерйоз та надовго. Проте, схоже ці двоє вирішили розвіяти всі міфи, щодо того, що всі реаліті-шоу є постановкою режисера.

Закохані вже навіть з’їздили у спільну подорож українськими Карпатами.

Та ось, що дійсно може зацікавити – плани на спільних дітей.

Річ у тім, що і в Олександра, і у Ксенії вже є донька та син. Більше того, Еллерт зізнавався, що його дитина була не проти участі у шоу та з радістю сприйняла новину про те, що батько знайшов у софітах камер своє справжнє кохання.

Син Мішиної також спокійно поставився до новини, що його мати буде учасницею шоу такого характеру та зі навіть подружився на одній з передач зі своєю потенційною сестрою.

Цікавим є останнє фото, яке опублікував Олександр Еллерт на своїй сторінці Інстаграму. Чоловік вирішив уявити, як будуть виглядати їхні спільні з Ксенією діти.

Скріншот взято з Інстаграм-сторінки Олександра Еллерта

Чоловік додав голосування, аби визначити як бачать поповнення його родини прихильники. Виявилося, що фанати б зраділи новині про появу дівчинки у родині Еллерта-Мішиної.

Та ось, щось з весіллям молоді не квапляться. Раніше в інтерв’ю пара заявляла, що планують провести скромну церемонію, куди будуть запрошені лише близькі люди.

Схожі статті