Влад Яма нарешті досяг бажаного і вилетів із України: країна залишилася без талановитого хореографа

Хореограф Влад Яма вирішив не розмінюватися на дрібниці.

Відомий український хореограф та суддя танцювального шоу на каналі 1+1 “Танці з зірками” Влад Яма вже не один тиждень скаржиться щодо карантину та неможливості займатися спортом або виконувати фізичні вправи. До всього цього ще й додалася неможливість подорожувати. Для хореографа, який обожнює подорожі майже понад усе (крім, звісно, бальних танців) це було, наче “удар під дих”.

Локдаун

Влад Яма заповнював свою сторінку в Інстаграм спогадами про те, де і як він подорожував, ділився своїми минулими враженнями і розповідав як сильно сумує за тими часами. Не було жодного дня, щоб він не опублікував фотографії з-за кордону.

Влад яма збирає валізи
Влад яма збирає валізи

Маямі!

І нарешті щасливий день для танцюриста настав. Хореографу вдалося вилетіти з України. І куди? До Маямі!

Це дуже непроста подорож, на яку скоріш піде декілька діб. Влад Яма розповідає, що Бориспіль дійсно переповнений, що часу на реєстрацію йде дуже багато і в цілому все, що розповідають про стан авіаперельотів на даний момент – цілковита правда.

Так як Влад Яма опублікував відео з літаку Turkish Airlines – зрозуміло, що пересадка до США буде відбуватися у Стамбулі. А ще здається, що Влад Яма ніколи не бачив моніторів у літаках, адже він наче маленька дитинка тицяв у нього.

Робота і знову робота

Тим не менш, Влад сповістив своїх підписників, що вони летять не тільки відпочивати, але й працювати. Тому подорож буде дійсно цікавою та наповненою враженнями.

Варто відвідати сторінку Ями хоча б для того, щоб побачити його щасливе обличчя. Нарешті хореограф отримає те, чого так бажав.

Схожі статті