Співачка Анастасія Приходько розповіла, чому подала на розлучення: колишній бив та погрожував

Довгий час прихильники Анастасії Приходько не могли зрозуміти, чому співачка категорично проти спілкування своєї доньки з колишнім чоловіком. Настав час розкривати карти.

8 років тому Анастасія Приходько поповнила клуб розлучених жінок. Співачка ніколи не наважувалася піднімати цю тему та обговорювати всі свої переживання з прихильниками.

Тим не менш, у програмі “Неймовірна правда про зірок” жінка все ж таки відкрито пояснила всім, кого там цікавила дана тема, чому саме вона пішла від грузинського бізнесмена та чого не дозволяє бачитися з ним дочці.

Сильна жінка проти важких обставин

Анастасія з колишнім чоловіком. Фото взято з архіву співачки.

Про сильний характер Приходько ходять легенди. Жінка волонтерила під час розпалу війни на Донбасі та навіть позбулася свого довгого волосся. Навіть у своїх публікаціях зірка розповідає, як суворо намагається виховувати своїх дітей та яку дисципліну їм хоче прищепити.

Тим не менш, тривалий час у шлюбі з колишнім чоловіком Нуріком Кухілавою співачка жила неначе у пеклі.

За словами Анастасії першим дзвоником до негараздів стала палка пристрасть коханого до алкоголю. Згодом, жінка звернула увагу на те, що Нурік має дуже запальний характер. Його могло розізлити буквально найменша дрібниця.

Під дією алкоголю чоловік поводив себе вкрай дивно.

Та головна образа з’явилася на коханого, коли Нані, дочці Анастасії, було всього 2,5 роки. Співачка дізналася, що батько її дитини їй зраджує. Добре б, якщо це були б лише чутки. Проте, Приходько особисто побачила інтимні листування з іншою.

Одного разу чоловік не міг стримати свого невдоволення стосовно зірки та замахнувся на неї.

Навіщо Настя терпіла так довго?

Настя Приходько з донькою. Фото з особистого архіву співачки.

Питання риторичне. Приходько пояснює, що дуже хвилювалася, що її первісток лишиться без батьківської турботи та уваги. Проте, коли побачила, яким насправді є її коханий Нурік, відважилася та пішла від бізнесмена.

Жінка вважає, що дитина не може жити у родині, де батько не приділяє достатньо уваги, а матір постійно ходить у сльозах.

Зараз Нана не спілкується та не згадує свого біологічного родича.

Схожі статті