Настя Каменських показала себе в дитинстві — анітрохи не змінилася: Потап любить обох

Настя Каменських не втомлюється привертати до себе увагу в мережі Інстаграм. Цього разу вона поділилася спогадами про дитинство.

Українська співачка Настя Каменських щойно повернулася додому після тривалої відпустки на Мальдівах, де відпочивала зі своїм чоловіком Олексієм Потапенком. Дівчина вже встигла насолодитися зимовими пейзажами і зізналася, що їй така погода дуже подобається.

До того ж зірка зізналася, що поверненувшись додому вона вже встигла записати нову пісню, але стан відпочинку ніяк не хоче її покидати. Тож, піддавшись настрою після відпочинку, дружина Потапа поділилася з прихильниками новими фото. Цього разу в Інстаграмі Насті Каменських з’явилося фото з її дитинства.

Фото з Instagram Насті Каменських
Фото з Instagram Насті Каменських

На обох знімках дівчина лежить на ліжку, підперши голову руками. До того ж одяг на фото теж дуже схожий. Тільки на сучасному знімку більш новорічний та яскравіший. Ніяких особливих підписів під фото зірка не робила, зазначивши лише, що кепі їй завжди личило.

Довгі дописи під світлинами, якими артистка ділиться у мережі, для неї рідкість. Часто великі пости з’являються тоді. коли їй дійсно є про що ррозповісти. Але навіть тоді, вона не пише дуже довгі тексти.

В Інстаграмі Насті Каменських частіше з’являються сторіз, у яких дівчина відповідає на запитання прихильників або ділиться емоціями. Їй це звичніше і, схоже, подобається набагато більше.

Прихильники артистки помітили. що з віком виконавиця майже не змінилася, усмішка так точно залишилася такою, як і у дитинстві. Єдине, що відрізняє співачку сьогодні, так це стрункіша фігура і здобута працею шалена популярність.

Настя Каменських з мамою
Настя Каменських з мамою

Замість Насті Каменських дописи робили її прихильники у коментарях. Вони зауважили, що в дитинстві дуже нагадувала героїню популярного фільму “Кудряшка С’ю”.

Кучеряве волосся дівчина отримала в спадок від мами, у якої в молодості була справжня африканська зачіска.

Співачка якось навіть спробувала її відтворити, проте прихильникам такий її експеримент не дуже сподобався.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.