Розлучена Слава Камінська заговорила про стосунки: сумує за повною родиною

Слава Камінська після весільної фотосесії піддалася роздумам про стосунки. Зірка визнала, що від колишніх нікуди не дінешся.

Після розлучення зі своїм чоловіком Едгаром Слава Камінська часто наражається на критику через те, що вона підтримує з ним відносини. Спершу солістка “НеАнгелів” болісно це сприймала і пояснювала свої вчинки. Але згодом співачка зрозуміла, що від цього мало що змінюється і більше зосередилася на своїх відчуттях.

Вона вважає, що підтримувати хороші стосунки після розставання з колишніми можна і треба. Адже з ними були спільні інтереси, теми для розмов і все це не може зникнути з завершенням стосунків. Крім того, особисто її з колишнім зв’язують і спільні діти. Співачка зазначила, що прибрати тата з життя дітей лише тому, що вони розлучилися не правильно.

От тільки з чоловіками руденькій з “НеАнгелів” все одно не щастить. І якщо спершу вона гадала, що це через те, що про них всі знають, то тепер вирішила змінити своє ставлення до проблеми.

Дівчина вважає, що все ж проблема більше в ній, адже у неї, порівняно з іншими, частіше трапляється переоцінка цінностей і порівняння. Саме тому у артистки було так багато нових чоловіків пеісля розлучення. Тоді їй приписували роман з партнером по “Танцях з зірками” Дмитром Дікусаром, проте жоден з них не підтврердив ці відносини, запевнивши, що вони просто проводять час разом, як друзі.

Крім того, як зізнається Слава Камінська, вона мало того, що підтримує дружні відносини з колишніми, співачці вдається ще й потоваришувати з коханими своїх колишніх. Артистка зауважує, що не бачить у цьому нічого поганого.

Для неї важливо отримувати знайомства з новими людьми. Крім того, вона впевнена, що всі люди у житті не випадкові і кожне нове знайомство змінює всіх, даючи новий досвід і нові знання.

Схожі статті