Влад Яма поскаржився на зіпсоване свято: замість ополонки занесло в океан

Влад Яма вибачився за запізніле привітання і вшанував традиції стрибком у басейн, чим викликав заздрість співвітчизників.

Незмінний суддя проекту “Танці з зірками” Влад Яма вирішив не виділятися серед зіркових колег і. скориставшись нагодою, вирушив з родиною на відпочинок. Але, на відміну від них, відпочивати хореограф вирушив не на Мальдіви чи Балі, а в Маямі.

Сімейна поїздка Влада Ями співпала зі святом Водохреща, з яким він привітав усіх прихильників, занурившись замість ополонки у басейн. Під відео відомий танцівник так і зазначив, що знову він замість ополонки пірнув у басейн. Хоча сам суддя “Танців з зірками” зізнався, що кожного року таке його бажання ніяк не хоче здійснюватися.

Влад Яма з дружиною та сином вирушили на інший край світу
Влад Яма з дружиною та сином вирушили на інший край світу

Зірка танцювального шоу зізнався, що трохи запізнився з привітанням і вирішив надолужити пропущену нагоду привітати співвітчизників зі святом.

А от прихильники зірки, навпаки, заздрять йому, адже мріють поїхати хоч кудись відпочити і час для них не має значення. До того ж багато хто з радістю проміняв би холодну ополонку на басейн на даху.

За традицією, на Водохреще занурюються у ополонку аби очиститися від гріхів. Тож підписники хореографа відверто здивувалися навіщо йому це, адже знають вони його, як відкриту і чисту людину. Хоча сам Влад Яма, скоріше, планував віддати данину традиціям, а не змивати з себе гріхи.

А от те, що дійсно було варте уваги і на що звернули увагу прихильники. так це на його звернення і спілкування українською мовою. за що і похвалили улюбленого суддю.

Шанувальники вирішили більше нічого не говорити. Лише побажали зірковій родині гарного відпочинку і теж привітали зі святом.

Схожі статті