Телеведуча Леся Нікітюк похизувалася розкішною обручкою: натякає на заручини

Відома білявка хоч і казала на інтерв'ю у Дмитра Гордона про те, що зараз не має коханого чоловіка, це не завадило жінці похизуватися обручкою.

Леся Нікітюк – одна з найбільш загадкових постатей українського шоу-бізнесу. Жінка має бездоганну майже модельну зовнішність, але досі незаміжня.

Нещодавно ведуча, спілкуючись з Дмитром Гордоном розповіла, що дуже хоче родину та двох дітей, проте, зараз через роботу та велике навантаження не може собі дозволити сидіти вдома та присвячувати час комфорту свого чоловіка.

Більше того, вона зараз навіть не має гідного претендента на руку та серце, хоча, зізналася, що досі має почуття до певної особи.

Та, здається, хтось трохи злукавив, адже буквально наступного дня, після виходу інтерв’ю, жінка продемонструвала, що сидіть за кермом елітної автівки.

Проте, не це вразило прихильників.

Напрочуд цікавою є обручка Лесі.
Скріншот взято з Instagam-сторінки зірки.

Невже скоро весілля?

Каблучка золотого кольору на підмізинному пальці зазвичай свідчить про заручини.

Є така традиція, коли хлопець робить пропозицію, першу обручку заведено носити на лівій руці. Вже після того, як шлюб буде зареєстровано, жінка може за бажанням переодягнути собі кільце на праву руку.

У європейських знаменитостей з’явилася нова традиція: носити обидві обручки на одній руці на честь пам’ятної події.

Чоловіки Лесі Нікітюк

Важко зрозуміти чи перебуває зараз зірка у стосунках. Особисто вона категорично заперечує те, що зараз має коханого чоловіка.

За словами Лесі у неї були важкі стосунки, але тим не менш, все це лишилося позаду. В інтерв’ю у Дмитра Гордона, Нікітюк зізналася, що відчуває самотність, проте, гіркоти від цього у неї немає.

По-перше, вона змирилася з тим, що не має постійних стосунків, а, по-друге, вона рідко лишається на самоті. Постійно хтось відвідує її у гостях або вона просто зайнята по робочих справах.

Схожі статті