Всі чоловіки Ані Лорак: від Юрія Фальоси до Єгора Глєба

Ані Лорак постійно потрапляє в об'єктиви камер з різними чоловіками, з якими потім приписують їй романи. Сама зірка переконує, що після розлучення все ще самотня .

Українську співачку Ані Лорак часто помічають у товаристві її зіркових колег з російського шоу-бізнесу і з кожним з них зірці приписують роман. Проте ні сама виконавиця, ні її колеги і знайомі цю інформацію не підтверджують.

Відносини з чоловіками у артистки розпочалися досить рано – у 13 років. Тоді дівчину помітив продюсер Юрій Фальоса, який відправив дівчину на заняття вокалом, а потім і взагалі запропонував юній красуні переїхати до нього. Дівчина погодилася і їхні стосунки тривали цілих 10 років. за які дівчина не лише стала співачкою, а й навчилася спілкуванню з чоловіками.

Через довгий час легковірна Ані Лорак проміняла Юрія Фальосу на зірку українського футболу Сергія Реброва. Проте ці стосунки довго не протривали і дівчина відправилася у самостійне плавання.

Ані Лорак і Юрій Фальоса
Ані Лорак і Юрій Фальоса

Згодом артистка познайомилася з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Саме він став першим офіційним чоловіком української красуні. Їхній шлюб тривав 10 років і проривав би ще, якби не постійні зради Мурата, про які Ані Лорак повідомляли доброзичливці.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Після розлучення Ані Лорак регулярно помічали в компанії Сергія Лазарева, який постійно обіймав та намагався поцілувати українську красуню. Проте, ці відносини почалися ще за заміжжя Кароліни, що викликало справедливу критику прихильників.

Ані Лорак та Сергій Лазарев
Ані Лорак та Сергій Лазарев

Згодом дівчина почала регулярно з’являтися у товаристві поп-короля Філіпа Кіркорова. Співак допомагав дівчині готуватися до виступу на “Євробаченні-2008”, тож разом вони проводили багато часу. що не могло не привернути увагу. До того ж на всіх світських заходах вони завжди мило спілкувалися, що давало підстави думати, що між зірками є щось більше, ніж дружба.

Крім того, поп-король зняв Ані Лорак у кліпі на пісню “Иллюзия”. Проте Філіп Кіркоров і Ані Лорак не підтверджували цю інформацію.

Ані Лорак з Філіпом Кіркоровим
Ані Лорак з Філіпом Кіркоровим

Тепле спілкування було у співачки і з братами Валерієм та Костянтином Меладзе. Ані Лорак часто бачили на світських заходах у їхньому товаристві, але і тут спілкування за межі дружби не виходило.

Крім них, приписували українській виконавиці і роман з Григорієм Лепсом. Причиною цього слугував чуттєвий та емоційний кліп артистки на її композицію “Зеркала”. Проте і тут виявилося, що між артистами немає нічого більше, ніж просто довга і хороша дружба.

Ані Лорак і Григорій Лепс на зйомках кліпу Зеркала
Ані Лорак і Григорій Лепс на зйомках кліпу Зеркала

Останній, з ким помітили Ані Лорак і відносини з ким вона не афішує, став 26-річний продюсер Єгор Глєб. А все через публікацію чоловіка в Інстаграм, де він цілує якусь дівчину. Прихильники відразу припустили, що це ніхто інша, як Ані Лорак.

Ані Лорак і Єгор Глєб
Ані Лорак і Єгор Глєб

Співачка, яка стала самодостатньою жінкою, мамою і затребуваною в Росії артисткою теж хоче відчути себе потрібною і коханою. А цього не було від моменту розлучення з чоловіком.

Схожі статті