Світлана Лобода проміняла Тілля Ліндеманна на гарячого грузинського мачо: усі подробиці

Світлана Лобода вже була запідозрена у романі з німецькою зіркою, лідером гурту "Rammstein", проте, тепер зірка світить сміливими відео з новим чоловіком.

Світлана Лобода. Життя цієї поп-діви – справжня таємниця. Співачка не так давно народила доньку і всі прихильники, весь бомонд стали вважати, що це дитина від соліста гурту “Rammstein”.

Лобода вперто приховувала цей факт і не хоче ділитися інформацією навіть зараз. Її продюсерка, Натела Крапівіна, розповідала якось в інтерв’ю Ксенії Собчак про те, чому саме Світлана відмовляється розповідати про батька своєї другої дитини.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

По-перше, це дуже інтимна тема для будь-якої жінки, а, по-друге, кожен артист має зберігати ареол таємничості у своїй творчості та житті. На думку Натели, без цього успіх співака не може бути гарантованим. Прихильники мають бажати весь час знайти розгадку певним питанням.

До прикладу Крапівіна поставила Юлію Зіверт, яка має колосальний талант, проте, дуже відверто спілкується зі своїми підписниками. Через до її життя не хочуть фанати повертатися знову і знов.

Що відомо про особисте життя Світлани Лободи?

Коли співачка тільки здобувала свою популярність, вона була напрочуд популярна серед чоловіків, проте, своє серце віддала одному. Андрій Цар став справжнім коханням поп-діви. Жінка народила йому доньку, проте, згодом стосунки стали погіршуватися та зірка вирішила виховувати дитину самостійно.

Світлана Лобода зі старшою донькою
Світлана Лобода зі старшою донькою

Не так давно зірка сама спровокувала чутки про роман з Тіллєм Ліндеманом. Прихильники були шоковані, як така тендітна та ніжна жінка могла закохатися у брутального німця.

Та зараз Світлана починає розвивати нові плітки. Зірка на кілька хвилин опублікувала відео з грузинським модельєром про те, як вони займаються спортом, проте, одразу його видалила.

Чоловіка звати Анзом Тетрадзе. Він завжди ніжно відгукається про свою подружку. Проте, чутки про роман зірки спростовують.

Схожі статті