Від Дмитра Чалого до Влада Ями та Ектора Хіменеса-Браво: всі чоловіки в житті Наталії Могилевської

До Наталії Могилевської завжди була прикута увага, всі її чоловіки піддавалися детальному аналізу, а стосунки співачки активно обговорювали.

Українська співачка Наталія Могилевська завжди привертала до себе увагу чоловіків. Їй приписували романи з багатьма відомими чоловіками, серед яких були бізнесмени, ведучі, хореографи, продюсери та інші.

Першим чоловіком співачки став продюсер і композитор Олександр Ягольник, який помітив майбутню зірку ще у 90-х роках. Тоді тендітна співачка-початківець, яку прославили композиції “Ла-ла-ла” та “Девченка з волосами цвета лилий” підкорила серце Олександра.

Подейкують, що чоловік спершу закохався у саму дівчину, а вже потім відмітив її талант. Стосунки пари тривали рік, проте дівчина так і не прийняла пропозицію руки та серця від Олександра Ягольника.

Наталія Могилевська і Олександр Ягольник
Наталія Могилевська і Олександр Ягольник

Наступним у житті Наталії Могилевської з’явився бізнесмен Дмитро Чалий. Саме він і став першим офіційним чоловіком артистки. Вони зустрічалися три роки, під час яких бачилися виключно на вихідних.

Тож, після одруження виявилося, що разом їм буде дуже важко, адже співачка, як говорила сама Наталія Могилевська, не створена для сімейного життя і їй ближче сцена. Вони розлучилися за кілька тижнів до першої річниці весілля і з того часу більше не бачилися.

Наталія Могилевська і Дмитро Чалий
Наталія Могилевська і Дмитро Чалий

Другим чоловіком, з яким протягом 5 років (з 2006 по 2011 роки) прожила Наталія Могилевська став бізнесмен Єгор Долінін. На момент стосунків з артисткою у нього вже було три доньки від попереднього шлюбу. тож довга відсутність співачки вдома його не напружувала.

Проте і ці стосунки закінчилися розривом.

Наталія Могилевська з Єгором Долініним
Наталія Могилевська з Єгором Долініним

В якийсь момент Наталія Могилевська почала говорити про дитину, але народити так і не наважилася. Не давав можливості насичений графік зірки, у якому були виступи, продюсування, участь у “Фабриці зірок”.

Наступним великим захопленням співачки став танцівник та хореограф Влад Яма. з яким Наталія Могилевська виступала у першому сезоні проекту “Танці з зірками”. Тоді парі приписували роман, але співачка це заперечувала, стверджуючи, що вони були парою лише на паркеті.

Наталія Могилевська і Влад Яма
Наталія Могилевська і Влад Яма

Між стосунками з Єгором Долініним та Владом Ямою Наталія Могилевська встигла побудувати і розірвати відносини з одним з учасників проекту “Шанс” Петром Дмитриченком. Поки вони зустрічалися, зірка продюсувала його, але з завершенням роману завершилася і професійна співпраця.

Після Влада Ями Наталію Могилевську бачили в обіймах іншого хореографа Раду Поклітару. Але і з ним у співачки були суто дружні відносини.

Останнім великим захопленням артистки став кулінар з Канади Ектор Хіменес-Браво. Але романтичні стосунки між ними так і не підтвердилися. Так, відомий кухар приділяв Наталії Могилевській увагу, проте далі дружнього спілкування справа не зайшла.

Наталія Могилевська з Ектором Хіменесом-Браво
Наталія Могилевська з Ектором Хіменесом-Браво

Зараз Наталія Могилевська самотня, але стверджує. що щаслива і не потребує стосунків з чоловіками.

Схожі статті